Σαδιστές! Eγκατέλειψαν την αυτιστική κόρη τους να σαπίσει στον καναπέ

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λουιζιάνας η σύλληψη των γονιών μιας 36χρονης αυτιστικής, η οποία πέθανε έχοντας γίνει κυριολεκτικά ένα με τον καναπέ. Το πτώμα της Λάσεϊ Ελεν Φλέτσερ εντοπίστηκε μερικώς γυμνό. Ηταν καθισμένη σε όρθια θέση και ημιβυθισμένη σε μια τρύπα ενός καναπέ στο σπίτι των γονιών της.

Ηταν καλυμμένη με ούρα και περιττώματα, είχε φωλιές σκουληκιών στα μαλλιά της και τσιμπήματα από έντομα σε όλο της το σώμα, ενώ ζύγιζε λιγότερο από 45 κιλά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η κοπέλα φαίνεται ότι ήταν καθισμένη στον καναπέ 12 χρόνια και είχε κατά κάποιο τρόπο «ενσωματωθεί» με τα μαξιλάρια του. Το πόρισμα αναφέρει ως αιτία θανάτου τη σοβαρή ιατρική παραμέληση, που οδήγησε σε χρόνιο υποσιτισμό, ακινησία, δημιουργία ελκών, οστεομυελίτιδα και εν τέλει σήψη.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι οι γονείς της, που αντιμετωπίζουν τώρα την κατηγορία ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, θεωρούνταν αξιοσέβαστα μέλη της μικρής κοινότητας του Σλότερ. Κανείς από το περιβάλλον τους, ούτε καν οι πιο κοντινοί τους γείτονες, δεν ήξερε ότι το ζευγάρι είχε παιδί. Η μητέρα Σέιλα Φλέτσερ εργαζόταν ως αστυνομική και δικαστική υπάλληλος στην κοντινή πόλη Μπέικερ, ενώ τελευταία είχε προσληφθεί ως βοηθός εισαγγελέα στην πόλη Ζάκαρι.

Ο πατέρας Κλέι Φλέτσερ ήταν αξιωματούχος ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τους βετεράνους πολέμου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του παιδιού τους, το οποίο έπασχε από μια μορφή συνδρόμου Ασπεργκερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This