«Τσίμπησαν» 500 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ για εργοστάσιο της Nespresso στην Ελβετία

Πάνω από 48 εκ. ευρώ η αξία των ναρκωτικών που έφτασαν από τη Βραζιλία

Must Read

Λαυράκι έβγαλαν οι Αρχές της Ελβετίας που βρήκαν πάνω από 500 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με κόκκους καφέ που έφτασαν στο εργοστάσιο της Nespresso στο Ρομόν.

Την άσπρη σκόνη εντόπισαν υπάλληλοι του εργοστασίου και η εταιρεία ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία για τα ύποπτα ευρήματα στους σάκους με καφέ που προέρχονταν από τη Βραζιλία. Η έρευνα και σε άλλα κοντέινερ έβγαλε «καθαρή» κοκαΐνη πάνω από 500 κιλά, με την αξία της να ανέρχεται σε περίπου 48 εκ. ευρώ!

Οι Αρχές ανέφεραν ότι η ναρκωτική ουσία προοριζόταν για την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ σε ανακοίνωση προχώρησε η Nespresso υπογραμμίζοντας:

«Η εν λόγω ουσία δεν ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε προϊόν μας ή εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε. Όλα τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για χρήση και κατανάλωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This