Βαρσοβία: Πέταξαν κόκκινη μπογιά στον Ρώσο πρέσβη όταν προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι

Τον περιέλουσαν με μπογιά

Must Read

Επίθεση δέχθηκε ο πρέσβης της Μόσχας στη Βαρσοβία, ενώ προσπαθούσε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών, ανήμερα της επετείου της Ρωσίας έναντι της ναζιστικής Γερμανίας.

Ο κόσμος πέταξε σε αυτόν και τη συνοδεία του κόκκινη μπογιά, ενώ φώναζαν και συνθήματα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το ρωσικό RIA.

Υπενθυμίζεται πως οι σχέσεις ΠολωνίαςΡωσίας βρίσκονται στον «πάγο» εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.  Πρόσφατα η Μόσχα έκλεισε τη στρόφιγγα φυσικού αερίου στην Πολωνία, ενώ η χώρα φιλοξενεί το μεγαλύτερο κομμάτι των εκατομμυρίων Ουκρανών προσφύγων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This