Έλον Μασκ: Θα επέτρεπε στον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει στο Twitter

Είπε ότι η απόφαση για την «έξωση» του Τραμπ ήταν «ηθικά λάθος

Must Read

Ο Έλον Μασκ δήλωσε σήμερα ότι θα ακύρωνε την απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εάν ολοκληρώσει την εξαγορά του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι μόνιμες απαγορεύσεις θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιες και να προορίζονται πραγματικά για λογαριασμούς που είναι bot, ή απάτες, λογαριασμούς spam… Πιστεύω ότι δεν ήταν σωστό να αποκλειστεί ο Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Μασκ στο συνέδριο Future of the Car του FT Live.

«Νομίζω ότι ήταν λάθος, γιατί αποξένωσε ένα μεγάλο μέρος της χώρας και δεν είχε ως αποτέλεσμα τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ να μην έχει φωνή», πρόσθεσε.

«Θα ανέτρεπα τη μόνιμη απαγόρευση», πρόσθεσε ο Μασκ, ο οποίος αναμένεται να γίνει προσωρινός διευθύνων σύμβουλος μετά την εξαγορά. «Δεν κατέχω ακόμα το Twitter. Επομένως, αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα, γιατί τι θα συμβεί αν δεν είμαι ιδιοκτήτης του Twitter;»

Το Twitter ανέστειλε οριστικά τον λογαριασμό του Τραμπ από την πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2021 μετά την επίθεση των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Εκείνη την εποχή ο Αμερικανός είχε περισσότερους από 80 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος είπε τον περασμένο μήνα ότι δεν θα επέστρεφε αν είχε την ευκαιρία: «Όχι, δεν θα επιστρέψω στο Twitter», είχε σχολιάσει στο CNBC. Μετά την απαγόρευση, ο Τραμπ κυκλοφόρησε το Truth Social, το οποίο είναι μια εναλλακτική λύση ελεύθερης έκφρασης στις πλατφόρμες Big Tech.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This