Χιλιάδες μηνύματα κατακραυγής εναντίον ανεγκέφαλης YouTuber που κατηγορεί τη Σαντορίνη! (video)

Must Read

Την δόξα της Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται θέλησε να κλέψει μια Αμερικανίδα YouTuber, που προτρέπει τους εγγεγραμμένους στο προφίλ της να μην πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα γιατί μαστίζεται από οικονομική κρίση και δεν θα περάσουν καλά.

Στο στόχαστρο της 18χρονης Ηaley Pham βρέθηκε το πολυβραβευμένο νησί της Σαντορίνης με την άγρια κυκλαδίτικη ομορφιά του. Με εκτενές βίντεο λοιπόν η Pham αναφέρει ότι έχασε πάνω από 10.000 δολάρια εξαιτίας (ευτυχώς το παραδέχεται) δικών της λαθών με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία, παρόλα αυτά συνεχίζει το θάψιμο της για το ελληνικό νησί ακάθεκτη. «Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία».

Τους μύδρους που εξαπολύει για την πανέμορφη Θήρα, βρίσκει πολύ ενοχλητική την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να κάνει ανέμελη τα ψώνια της, αλλά αυτό φαίνεται δεν την έκανε να αναρωτηθεί γιατί όλος αυτός ο τουρισμός συρρέει να απολαύσει τις μοναδικές εικόνες που προσφέρει το νησί. Η 18χρονη αναφέρει ότι τα τοπία δεν είναι καθόλου όμορφα και απογοητεύτηκε οικτρά. «Δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός» δήλωσε η influencer για την ξακουστή Οία που πλυμμυρίζεται κάθε χρόνο από τουρίστες που θέλουν να αντικρίσουν από κοντά το ηλιοβασίλεμα με θέα που κόβει την ανάσα.

Η influencer ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με χιλιάδες μηνύματα να την «κράζουν» για τους κακοπροαίρετους χαρακτηρισμούς σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας, με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα που είναι παγκοσμίως γνωστό.

Η ταλαιπωρία του… αιδοίου της

Το αποκορύφωμα σε όλο αυτό το παραλήρημα είναι ο ισχυρισμός της ότι ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Η 18χρονη υποστηρίζει ότι παρουσίασε ορισμένα άκρως επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα, κάτι που την έκανε να «οργιστεί με τον Θεό» επειδή «ως παρθένα» δεν της αξίζει να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα . «Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ’ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;» είπε μεταξύ άλλων η YouTuber αφήνοντας άφωνους τους συνδρομητές της.

Το παντελώς άστοχο ντελίριο της Pham προκάλεσε οργή στους περισσότερους φαν της που δήλωσαν ότι θα καταργήσουν την εγγραφή από το κανάλι της, χαρακτηρίζοντας την «αδαή», «κακομαθημένη» και «ανόητη».

https://twitter.com/SpartanScotsman/status/1176280157264457731

https://www.youtube.com/watch?v=KnAbUKxzXh4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This