Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία – Ο ρόλος των τουρκικών drones

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ παρουσίασε στοιχεία για ΗΠΑ και Γερμανία, αλλά και για το πως εμπλέκεται η Άγκυρα

Συντάκτης: Newsroom

Σε νέες αποκαλύψεις που αφορούν την ύπαρξη βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία προχώρησε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια, ο οποίος έκανε λόγο για «τεκμηριωμένα στοιχεία ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εμπλέκεται άμεσα στην εφαρμογή στην Ουκρανία επικίνδυνων βιολογικών πρότζεκτ που έχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός μυστικού στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ρώσος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάσταση στην Ουκρανία, «υπάρχουν συγκεκριμένα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι οι ΗΠΑ πραγματοποιούν στρατιωτικά βιοπρογράμματα σε ουκρανικά βιοεργαστήρια. Κυκλοφορήσαμε εκατοντάδες έγγραφα που έδειχναν συγκεκριμένα δεδομένα, συγκεκριμένες περιπτώσεις, συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα άτομα. Αν αυτό δεν είναι επαρκής απόδειξη για εσάς, τι είναι;».

Και πρόσθεσε: «Αυτή η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο μέσο της Ανατολικής Ευρώπης και κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας, αποτελώντας έτσι πραγματική απειλή για τη βιολογική ασφάλεια της χώρας μας, της περιοχής και όλου του κόσμου, αν λάβουμε υπόψη τη διασυνοριακή φύση των βιολογικών απειλών».

Όπως ανέφερε ο Νεμπένζια, επαναλαμβάνοντας αποκαλύψεις του ρωσικού ΥΠΕΞ,  εκτός από τις ΗΠΑ, εμπλοκή είχε και η Γερμανία και μάλιστα μίλησε και για ληφθέντα δείγματα αίματος από πολίτες:

«Νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι το 2016-19 ελήφθησαν 3.500 δείγματα αίματος πολιτών που ζούσαν σε 25 περιοχές της Ουκρανίας από στρατιωτικούς επιδημιολόγους από το Μικροβιολογικό Ινστιτούτο της Μπούντεσβερ. Τι θα χρειαζόταν ο γερμανικός στρατός βιολογικά υλικά του λαού της Ουκρανίας;»

Ο Ρώσος πρεσβευτής είπε ακόμα ότι η Μόσχα σχεδιάζει να υποβάλει έγγραφα στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία βάσει διεθνών συμφωνιών.

«Έχουμε ήδη συλλέξει μια σημαντική ποσότητα υλικού που αποδεικνύει άμεσα την παραβίαση της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα από τις ΗΠΑ», είπε και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε να τα συλλέγουμε και να τα αναλύουμε. Δεδομένου ότι η αμερικανική πλευρά αρνείται οποιαδήποτε εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, σχεδιάζουμε να κινήσουμε τους μηχανισμούς που προβλέπονται στα άρθρα 5 και 6 της Σύμβασης που προβλέπουν τη δυνατότητα υποβολής στοιχείων στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την έναρξη έρευνας».

Σημείωσε επίσης ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ συνεχίζουν να αρνούνται να παρέχουν διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση και τους πραγματικούς στόχους των βιολογικών τους δραστηριοτήτων στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο.

«Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής για την 9η Διάσκεψη Αναθεώρησης CABT στη Γενεύη στις αρχές Απριλίου, η αμερικανική πλευρά δεν έδωσε καμία κατανοητή απάντηση εκτός από τη δικαιολογία ότι οι βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ είναι εξ ορισμού ειρηνικές και χρήσιμες για τη διεθνή κοινότητα», σημείωσε ο διπλωμάτης.

Ο ρόλος των τουρκικών drones

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νεμπένζια, στα έγγραφα του Project 3007 αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα τουρκικά drones, αλλά και τα εξής:

«’Παρακολουθώντας την επιδημιολογική και περιβαλλοντική κατάσταση σχετικά με επικίνδυνες ασθένειες υδρόβιας προέλευσης στην Ουκρανία’, Ουκρανοί ειδικοί, υπό την επίβλεψη Αμερικανών επιστημόνων, συνέλεξαν συστηματικά δείγματα νερού σε έναν αριθμό σημαντικών ποταμών της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων του Dnepr, του Δούναβη και του Δνείστερου, καθώς και σε το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας.

Ο στόχος ήταν να προσδιοριστεί η παρουσία ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων, συμπεριλαμβανομένων των παθογόνων χολέρας, τύφου, ηπατίτιδας Α και Ε, και να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την πιθανή εξάπλωσή τους μέσω του νερού για την αξιολόγηση των ιδιοτήτων βλάβης των επιλεγμένων δειγμάτων. Όλα τα συλλεχθέντα στελέχη εξήχθησαν στη συνέχεια στις ΗΠΑ.

Γεννιέται ένα ερώτημα – για ποιο λόγο; Γιατί χρειάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες μια συλλογή επικίνδυνων παθογόνων που μπορούν να εξαπλωθούν στα ποτάμια αυτής της περιοχής; Μια σύντομη ματιά στον χάρτη των υδάτινων πόρων της Ουκρανίας θα είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι τα αποτελέσματα αυτής της «επιστημονικής έρευνας» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έναρξη μιας βιολογικής καταστροφής, και όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στη Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Αζόφ, καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Λευκορωσίας, της Μολδαβίας και της Πολωνίας.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε τεχνικές ευκαιρίες για την παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων αεροπορικώς. Πέρυσι η Ουκρανία έστειλε αίτημα στον Τούρκο κατασκευαστή UAV Baykar Makina σχετικά με τη δυνατότητα εξοπλισμού των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar με εξοπλισμό που τους επιτρέπει να ψεκάζουν περισσότερα από 20 λίτρα αεροζόλ ενώ πετούν για περισσότερα από 300 χιλιόμετρα.

Αντίγραφο αυτής της επιστολής περιλαμβάνεται στη σειρά εγγράφων που κυκλοφορήσαμε στο Συμβούλιο στις 19 Απριλίου. Εάν είναι εξοπλισμένο με τέτοιο σύστημα αεροζόλ και έχει εμβέλεια πτήσης 300 χιλιομέτρων, ένα τέτοιο drone θα αποτελέσει πραγματική απειλή ψεκασμού επικίνδυνων βιολογικών αερολυμάτων πάνω από το έδαφος της Ρωσίας.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Ουκρανία φέρεται να αγόρασε μέσω ενδιάμεσων οργανισμών περισσότερες από 50 τέτοιες συσκευές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή βιολογικών σκευασμάτων και τοξικών χημικών.

Στις 9 Μαρτίου 2022, τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εξοπλισμένα με εμπορευματοκιβώτια 30 λίτρων και εξοπλισμό καταιωνιστήρων εντοπίστηκαν από ρωσικές μονάδες αναγνώρισης στην περιοχή Kherson. Στα τέλη Απριλίου, βρέθηκαν άλλα 10 κοντά στην Kakhovka».

Οι εργολάβοι του Πενταγώνου και το αμερικανικό δίκτυο εργαστηρίων

Σε ότι αφορά την αμερικανική εμπλοκή, ο Νεμπένζια ανέφερε στο ΣΑ του ΟΗΕ:

«Υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν την άμεση εμπλοκή του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου στη χρηματοδότηση της στρατιωτικής βιολογικής δραστηριότητας στην Ουκρανία μέσω εργολάβων του Πενταγώνου, όπως οι Black & Veatch και Metabiota. Και οι στόχοι τους απείχαν πολύ από την προώθηση της επιστήμης. Συγκεκριμένα, μια επιστολή του Αντιπροέδρου της Metabiota αναφέρει ότι στόχος της εταιρείας στην Ουκρανία είναι ‘να διασφαλίσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία’ – ένα πολύ ασυνήθιστο έργο για μια εταιρεία βιοτεχνολογίας, τουλάχιστον.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις ενημερώσαμε το Συμβούλιο ότι η Ουκρανία, με χρηματοδότηση και χορηγία από την Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ, ανέπτυξε ένα δίκτυο βιολογικών εργαστηρίων που διεξάγουν στρατιωτική βιολογική έρευνα.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα δεδομένα μας, αυτό το δίκτυο κάλυπτε το Κίεβο, την Οδησσό, το Λβοφ, το Χάρκοβο, το Ντνίπρο, τη Χερσώνα, την Τερνόπολη, το Ουζγκόρτοντ και τη Βίννιτσα. Τώρα και η Μαριούπολη έχει μπει σε αυτή τη λίστα. Σε δύο βιοεργαστήρια αυτής της πόλης ανακαλύψαμε στοιχεία επείγουσας καταστροφής εγγράφων που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία με το στρατιωτικό κατεστημένο των ΗΠΑ.

Μια προκαταρκτική ανάλυση της σωζόμενης τεκμηρίωσης δείχνει τη χρήση της Μαριούπολης ως περιφερειακού κέντρου συλλογής και πιστοποίησης παθογόνων χολέρας. Τα επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τη μεταφορά στελεχών.

Μια πράξη καταστροφής της συλλογής παθογόνου με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022 βρέθηκε στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο της Μαριούπολης. Σύμφωνα με αυτό, αυτό το εργαστήριο χειρίστηκε παθογόνα της χολέρας, της τουλαραιμίας και του άνθρακα, τα οποία είναι πιθανοί παράγοντες βιολογικών όπλων.

… Την τελευταία φορά μιλήσαμε για μια απότομη αύξηση της συχνότητας της φυματίωσης στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Αυτές οι περιπτώσεις προκλήθηκαν από ένα νέο πολυανθεκτικό παθογόνο της φυματίωσης. Τώρα έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαίο.

Διεξάγαμε μια έρευνα για ένα βιολογικό περιστατικό που συνέβη στην περιοχή Slavyanoserbsky του LPR το 2020. Όπως αποδείχθηκε, στο χωριό Stepovoe φυλλάδια με τη μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων μολύνθηκαν με τον παράγοντα φυματίωσης και διανεμήθηκαν σε ανηλίκους. Η ιδέα ήταν ότι μετά το χειρισμό χρημάτων, τα παιδιά συχνά χειρίζονται φαγητό χωρίς να πλένουν πρώτα τα χέρια τους.

Η ανάλυση αποκάλυψε ότι αυτά τα φυλλάδια είχαν μολυνθεί με εξαιρετικά ενεργό παθογόνο της φυματίωσης, ανθεκτικό στα περισσότερα φάρμακα κατά της φυματίωσης. Τα φυλλάδια δεν θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί φυσικά από κάποιον που είναι άρρωστος με φυματίωση, επειδή η συγκέντρωση του παθογόνου ήταν πολύ υψηλή. Δεν θα είχε διάρκεια σε φυσικές συνθήκες – στο φως του ήλιου που παράγει βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα. Έτσι, υπάρχουν όλα τα σημάδια σκόπιμης, ανθρωπογενούς μόλυνσης των φυλλαδίων με εξαιρετικά παθογόνο βιοϋλικό. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε ζημιά από αυτά τα φυλλάδια στο χωριό Stepovoe. Αλλά αν συνδυαστούν, όλα αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν μια πολύ ανησυχητική τάση».

Πειράματα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο

«Θα αναφέρω τώρα ένα άλλο επεισόδιο που καταδεικνύει για άλλη μια φορά πώς νιώθουν πραγματικά το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί χορηγοί του για τον λαό της Ουκρανίας.

Υπάρχουν δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία Αμερικανοί επιστήμονες από ένα εργαστήριο στη Μερέφα δοκίμασαν δυνητικά επικίνδυνα βιολογικά φάρμακα σε ασθενείς του περιφερειακού κλινικού ψυχιατρικού νοσοκομείου Νο 3 στο Χάρκοβο.

Παρόμοια απάνθρωπα πειράματα διεξήχθησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Νο 1 στο χωριό Streleche της περιοχής Χάρκοβο. Η κύρια κατηγορία υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας 40-60 ετών με υψηλό στάδιο σωματικής εξάντλησης.

Αυτή η έρευνα ήταν μυστική, όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό έπρεπε να υπογράψει μια συμφωνία μη αποκάλυψης. Προκειμένου να αποκρύψουν την υπαγωγή τους στις ΗΠΑ, οι ειδικοί της βιολογικής έρευνας ταξίδεψαν μέσω τρίτων χωρών».

Η εμπλοκή της Γερμανίας

«Καθώς έρχονται στην επιφάνεια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία, έχουμε περισσότερες ερωτήσεις προς τους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ.

Νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι μόνο μεταξύ 2016 και 2019, τρεισήμισι χιλιάδες δείγματα ορού αίματος πολιτών που ζούσαν σε 25 περιοχές της Ουκρανίας ελήφθησαν από στρατιωτικούς επιδημιολόγους από το Μικροβιολογικό Ινστιτούτο Μπούντεσβερ. Αναρωτιέμαι, γιατί ο γερμανικός στρατός θα χρειαζόταν βιολογικά υλικά του λαού της Ουκρανίας;

Έχουμε επίσης έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Πολωνίας στη βιολογική έρευνα στην Ουκρανία, η οποία διεξάγεται από κοινού με τους βασικούς εργολάβους του Πενταγώνου (ιδίως, το Ινστιτούτο Battelle που εδρεύει στις ΗΠΑ).

Επιτρέψτε μου να ρωτήσω τους εκπροσώπους της Ουκρανίας – εάν η δραστηριότητα που ασκείτε στα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ειρηνική όπως λέτε, τότε γιατί δεν συμφωνείτε να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο και γιατί εμποδίζετε τη διεθνή κοινότητα να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το σκοπό αυτό; Αυτός θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να εξαφανιστούν όλες οι αμφιβολίες και οι κατηγορίες, αν είναι όντως απολύτως αβάσιμες όπως λέτε. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής μόνο μία εξήγηση υποδηλώνει τον εαυτό της: έχετε κάτι να κρύψετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν προσκάλεσε ξανά στο Λευκό Οίκο τον Ζελένσκι

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται ακάθεκτος, αλλά την πλάστιγγα να γέρνει -κατά τα φαινόμενα- προς την πλευρά της Ρωσίας, σημαίνοντας συναγερμό για...

Ποιες είναι οι πιο ειρηνικές χώρες για το 2023!

Εκτός ΤΟΡ-15 η Ελλάδα

Νετανιάχου προς μαχητές Χαμάς: «Παραδοθείτε τώρα» – «Αγγίζουν» τους 18.000 οι νεκροί άμαχοι στη...

Tην «αρχή του τέλους» της Χαμάς προαναγγέλλουν οι εικόνες των τελευταίων ημερών με πολυάριθμους μαχητές του παλαιστινιακού κινήματος να αφήνουν τα όπλα τους και...

Το Foreign Policy γκρεμίζει την προσπάθεια Μητσοτάκη να «ξεπλύνει» τον Ερντογάν

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά την τεράστια αντίδραση ακόμα και μέσα στη Νέα Δημοκρατία, να προσπάθησε να δώσει χείρα βοηθείας στον Ερντογάν – άγνωστο...

Το Ιράν φέρεται να σχεδίαζε επίθεση κατά Ισραηλινών στην Κύπρο!

Eπίθεση που ετοίμαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών πολιτών στην Κύπρο απετράπη χάρη σε εμπλοκή της Μοσάντ, της φημισμένης υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ, η οποία...

Στις κάλπες η Αίγυπτος – Φαβορί ο νυν πρόεδρος

Τριήμερες αρχαιρεσίες

Φονικός ανεμοστρόβιλος στο Τενεσί – Τουλάχιστον έξι νεκροί

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Τενεσί των ΗΠΑ μετά το πέρασμα φονικών ανεμοστρόβιλων και σφοδρών καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον έξι...

Μέγας πανικός στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» από την πιθανότητα να ξαναβγεί ο Τραμπ στις ΗΠΑ!

Διπλωμάτες της ΕΕ και στελέχη από αρκετά think tanks επικοινωνούν με τους συνεργάτες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για να καταλάβουν εάν...

Ευθείες απειλές των Χούθι: Στην Ερυθρά Θάλασσα θα στοχεύουμε τα πλοία με προορισμό το...

Απειλές για στοχοθέτηση όλων των πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα με προορισμό το Ισραήλ εξαπέλυσαν το Σάββατο οι Χούθι της Υεμένης. Στρατιωτικός εκπρόσωπός τους προειδοποίησε...

«Κάθε μέρα ήταν σαν κόλαση» – Συγκλονίζουν τα δύο αδέλφια που απελευθερώθηκαν από τη...

54 ημέρες αγωνίας. 54 ημέρες φόβου. Δύο αδέλφια, η 21χρονη Maya και ο 18χρονος αδελφός της Itay Regev βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά των αγαπημένων...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταραχή για την πρώην σύζυγο του Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου – Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Σοφίας Γιαννικοπούλου και του πρώην συζύγου της, εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, «έγραψε» το Πολυμελές Πρωτοδικείο...

Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μαζί της μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να τον γνωρίσει...

1.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Αλβανού «Πάσσαρη» στον Κορυδαλλό

Γιατί ο διαβόητος μαφιόζος Αλντο Μπάρε, που έπαιζε μπάλα με τα κρανία των αντιπάλων του, έχει επικηρύξει τον σκληρό των ελληνικών φυλακών Λαέρτ Χατζίου

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ...

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και απέκτησε την κόρη της Μικαέλα Αγγελική. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράζεται συχνά στιγμές από...

Σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτίουν ποινή για την τιμωρία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι υπό τιμωρία για την εισβολή οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εμπρηστικές ανακοινώσεις!

«Την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό» παραδέχτηκε ο 18χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, μετά τη σύλληψη του 18χρονου δράστη, που ομολόγησε ότι...

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος – «Αν όντως το έχει κάνει αυτός, πάει, κατέστρεψε τη ζωή του»

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη μετά την ομολογία του πως έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου...

Αποκάλυψη: Δημοψήφισμα για το συνυποσχετικό!

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης νομοθέτησε την επιστολική ψήφο και για τα «κρίσιμα εθνικά θέματα» που προβλέπει το άρθρο 44 του Συντάγματος

Τσουβάλιασε όλες τις ομάδες η κυβέρνηση – Πώς εξυπηρετούν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό τα κυβερνητικά μέτρα

Χάδι από τον Παύλο Μαρινάκη στην ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια, ποινές στις υπόλοιπες!

Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο!

Ομολογώ πως είχε καιρό να με εντυπωσιάσει λόγος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης τα είπε εξαιρετικά. Θα σταθώ σε...

Ομολόγησε και συνελήφθη o δράστης των επεισοδίων! – «Είδα τον αστυνομικό να γονατίζει» ισχυρίστηκε ο 18χρονος

«Μας έδωσαν τις φωτοβολίδες και μας είπαν να επιτεθούμε!» είπε ο συλληφθείς - Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δικηγόρος 18χρονου: «Δεν είναι οργανωμένος οπαδός, έχει σοκαριστεί, ρωτά για τον αστυνομικό»

Το κατώφλι του Ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δίνει την...

Νέες αποκαλύψεις για την 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ: Ποιο ήταν το «ένοχο» συστατικό – Έχει οίδημα στο κεφάλι

Ένα συσκευασμένο βούτυρο πιθανότατα είναι ένοχο για το αλλεργικό σοκ και την ανακοπή που υπέστη μια 17χρονη μαθήτρια από το Περιστέρι στο ξενοδοχείο στη Κρήτη στο οποίο κατέλυε μαζί...

Μαρτυρία «κλειδί» ανατρέπει την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στη Αράχοβα!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του χαμού του άτυχου σκυλάκου – Τι δείχνει το υλικό που έχει η αστυνομία στα χέρια της

Καταφτάνει το «καλάθι των Χριστουγέννων»: Εκτός μένουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα

Αναλυτικά οι έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, βασικές για το εορταστικό τραπέζι. Αποτελεί επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού»

Κίσινγκερ: Ο άρχων του σκότους

Θεωρήθηκε αρχιτέκτονας γενοκτονιών, ο απόλυτος άρχοντας του σκότους, o βασιλιάς του χάους, ο θεός του πολέμου και η ενσάρκωση του κακού επί της Γης. Κατά τη διάρκεια του πολέμου...