«Ξεψαχνίζουν» την αμαρτωλή Deutsche Bank για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Must Read

Αιφνιδιαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία της «αμαρτωλής» Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη πραγματοποίησαν χθες οι γερμανικές Αρχές, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση της Danske Bank.

Σύμφωνα με το Reuters, Γερμανοί εισαγγελείς ερευνούν το τελευταίο διάστημα το κατά πόσο η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας εμπλέκεται σε σκάνδαλο νομιμοποίησης παράνομου χρήματος. Όπως είναι ήδη γνωστό, η Danske Bank βρίσκεται υπό έρευνα σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και στις ΗΠΑ, στη Δανία, στη Βρετανία και την Εσθονία, σχετικά με ύποπτες πληρωμές που ανέρχονται σε 200 δισ. ευρώ!

Την ίδια ώρα χθες βρέθηκε νεκρός ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank στην Εσθονία, λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. H αστυνομία αναζητούσε τον Αϊβαρ Ρέχε από τη Δευτέρα, οπότε εγκατέλειψε το σπίτι του στο Ταλίν.

Ο Ρέχε ήταν μάρτυρας στην εν εξελίξει έρευνα για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες ενέργειες μέσω της τράπεζας και οι Aρχές φοβούνταν για τη ζωή του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το πτώμα του Ράχε βρέθηκε κοντά στο σπίτι του.

Όλη η περιοχή όμως γύρω από το αυτό είχε εξεταστεί διεξοδικά από την ημέρα της εξαφάνισής του. Ο Ρέχε ήταν επικεφαλής της εσθονικής μονάδας της Danske Bank από το 2007 έως το 2015.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This