Πολυλογού η Μέρκελ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Must Read

«Κράξιμο» φαίνεται πως «έφαγε» η Γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκέλα Μέρκελ, στο τηλεφώνημα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που έγινε και η «πέτρα του σκανδάλου» για την παραπομπή του ισχυρού άνδρα του Λευκού Οίκου.

«Όλο μιλάει και τίποτα δεν κάνει» φέρεται να είπε ο Αμερικανός πρόεδρος «στολίζοντας» τη Γερμανίδα Καγκελάριο. «Ουδέν σχόλιο» απάντησε το Βερολίνο.

Σύμφωνα με το ηχητικό απόσπασμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δυο άνδρες το καλοκαίρι: «Η Μέρκελ όλο μιλάει και δεν κάνει τίποτα», ενώ «οι ΗΠΑ θα κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα για το Κίεβο απ’ ότι η Γερμανία και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Η Γερμανία δεν κάνει σχεδόν τίποτα για εσάς. Το μόνο που κάνει είναι να μιλάει… Οι ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, αντιμετώπισαν την Ουκρανία πολύ, πολύ καλά», επισήμανε ο Τραμπ.

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έσπευσε να συμφωνήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του: «Οι ΗΠΑ στήριξαν την Ουκρανία όχι 100% αλλά 1000%».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, οι Γερμανοί απέφυγαν να πάρουν θέση. «Δεν σχολιάζουμε», απάντησε κατηγορηματικά εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης στο πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This