Αισχρή επίθεση του Τσαβούσογλου στην ΥΠΕΞ της Σουηδίας!

«Κουράστηκα από τη φεμινιστική πολιτική σας»

Must Read

Την ώρα που ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχίζει το μεγάλο παζάρι στις ΗΠΑ προσδοκώντας να κερδίσει η Τουρκία όσα περισσότερα γίνεται, πριν άρει το βέτο της για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο NATO, το Reuters κάνει μια αποκάλυψη για σεξιστική επίθεση του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Σουηδή ομόλογό του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας διπλωμάτης του ΝΑΤΟ ανέφερε ότι ο Τσαβούσογλου βρισκόταν σε «κατάσταση κρίσης» στο Διεθνές Φόρουμ για την Αναθεώρηση της Μετανάστευσης (Βερολίνο) και ύψωσε μάλιστα και τη φωνή του στην Αν Λίντε, λέγοντας «κουράστηκα από τη φεμινιστική πολιτική σας».

Όπως είπαν τρεις διπλωμάτες του ΝΑΤΟ, η κατάσταση αποτέλεσε μια ντροπιαστική ρήξη του πρωτοκόλλου, με τον Τσαβούσογλου προηγουμένως να θέτει και όρους για την αποδοχή από τη Άγκυρα, των αιτήσεων ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας.

Ένας άλλος διπλωμάτης είπε στο Reuters: «Ήταν μια ιστορική στιγμή για εμάς, αλλά ο Τσαβούσογλου είπε ότι ένιωθε άβολα με τη ‘φεμινιστική πολιτική’ της Λίντε και έφερε πολύ δράμα», ενώ πρόσθεσε πως «πολλοί άνθρωποι στην αίθουσα προτίμησαν τη σιωπή για να αποφύγουν την κλιμάκωση της έντασης».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ήθελε ο Τούρκος συνάδελφός μας, δηλαδή τι ήθελε πραγματικά. Ήταν ντροπιαστικό».

Η τουρκική πλευρά

Ερωτώμενη από το Reuters, τουρκική πηγή είπε ότι ο Τσαβούσογλου «συνόψισε με σεβασμό τη στάση της Τουρκίας»!

Για να συμπληρώσει: «Ενώ οι δηλώσεις από τη Φινλανδία ήταν προσεκτικά σχεδιασμένες, τα σχόλια της Σουηδίας δεν βοηθούν την προσπάθεια ένταξης στο ΝΑΤΟ».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This