Φρικτός θάνατος 19χρονης: Τη βοήθησε να αλλάξει λάστιχο, τη βίασε και την πέταξε σε χαντάκι (video)

Must Read

Δολοφονημένη βρέθηκε 19χρονη, με τα χέρια και τα μάτια δεμένα, σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι, στην Βραζιλία.

Σύμφωνα με αποδεικτικά στοιχεία, η 19χρονη Μαριάνα Μπάζα έπεσε θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκίνητό της. Όταν εκείνη δέχτηκε και πήγε στο σημείο που της ζήτησε, βρήκε την ευκαιρία για να την σκοτώσει.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το σκηνικό που ο δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει για να την βοηθήσει «και καλά» και τη στιγμή που το αυτοκίνητο της μπαίνει σε ένα στενό και βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι στο τιμόνι βρισκόταν τότε ο δολοφόνος.

Ο 37χρονος Ροντρίγκο Περέιρα Άλβες έχει συλληφθεί για την υπόθεση, καθώς, κατά πληροφορίες, ήταν αυτός που είχε σκίσει το λάστιχο στο αυτοκίνητο της Μπάζα προκειμένου να έχει δικαιολογία να την προσεγγίσει. Εντοπίστηκε μετά από επτά ώρες αναζήτησης στην ταράτσα ενός σπιτιού και ομολόγησε τη δολοφονία… μάλιστα ήταν αυτός που υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή στην οποία είχε πετάξει το πτώμα της.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι είχε «κάνει» 12 χρόνια φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία και είχε πάρει αποφυλακιστήριο πριν από περίπου έναν μήνα. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής γιατί θέλουν να διαπιστώσουν αν η 19χρονη είχε πέσει και θύμα βιασμού.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει φωτογραφία τον Άλβες να της φτιάχνει το λάστιχο και την είχε στείλει σε συγγενείς και φίλους χωρίς να φαίνεται να ανησυχεί από την παρουσία του άνδρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This