Θρήνος στο Τέξας: Αποκαλυπτική η μητέρα του μακελάρη για το προφίλ του γιου της

«Ήταν ένα μοναχικό παιδί που δεν είχε πολλούς φίλους» αναφέρει χαρακτηριστικά

Must Read

Συγκλονισμένος παρακολουθεί ο πλανήτης το δράμα από το αιματοκύλισμα στο σχολείο Ρομπ του Τέξας με θύματα 19 μαθητές και 2 δασκάλους. Ο 18χρονος δολοφόνος πυροβολούσε με μανία όποιον έβρισκε για 45 τουλάχιστον λεπτά! Η μητέρα του μακελάρη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της και αποκαλύπτει πράγματα για τον περίεργο χαρακτήρα του δράστη.

Οι αποκαλύψεις της μάνας

Και ενώ το Τέξας θρηνεί από την περασμένη Τρίτη, 24/5, 19 αθώα παιδιά και δύο δασκάλους, οι Αρχές των ΗΠΑ μέσα από καταθέσεις φίλων και συγγενών του μακελάρη προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του. Στόχος να βρεθούν τα κίνητρά του. Μετά τις αποκαλύψεις συμμαθητή του περί bullying που υπέστη στο σχολείο ο 18χρονος, η μητέρα του, Adriana Reyes έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του.

Όπως είπε, μιλώντας στη Daily Mail ο Ramos ήταν ένα μοναχικό παιδί, που δεν είχε πολλούς φίλους, διαψεύδοντας, ωστόσο, όσους έλεγαν πως είχαν μία τοξική σχέση.

«Προσεύχομαι για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, προσεύχομαι για τα παιδιά που πέθαναν», είπε η Reyes στη Daily Mail, από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μητέρας της, η οποία ήταν η πρώτη που δέχθηκε πυροβολισμούς από τον μακελάρη.

Στη συνέχεια τόνισε πως ο γιος της δεν ήταν επιθετικός και πώς μένει έκπληκτη από την αποτρόπαια πράξη του. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του ήταν στα γενέθλιά του την περασμένη Δευτέρα, λέγοντας πως θα του έδινε μία κάρτα και ένα κουκλάκι για δώρο.

Πληροφορίες για τον 18χρονο είχε δώσει και ο παππούς του, Rolando Reyes. Μιλώντας στο ABC News, ανέφερε πως δεν ήξερε τίποτα για τα όπλα που είχε, ενώ και αυτός τόνισε πως ήταν ήρεμος. «Τον πήγαινα στη δουλειά καμία φορά. Τον τελευταίο χρόνο είχε παρατήσει το σχολείο, δεν αποφοίτησε. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, που δεν μιλούσε πολύ. Δεν ήθελε να μένει με τη μητέρα του, γιατί αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Πυροβολούσε επί 45 λεπτά

Την ίδια ώρα, η γιαγιά ενός 10χρονου θύματος δήλωσε ότι η εγγονή της πέθανε από τα πυρά του μακελάρη, την ώρα που προσπαθούσε να καλέσει για βοήθεια με το κινητό της τηλέφωνο. Δίπλα της, η καλύτερη της φίλη «ήταν καλυμμένη με αίμα».
Όπως ανέφερε η γιαγιά της Amerie Jo Garza, ο Ράμος μπήκε μέσα στην τάξη και είπε στα παιδιά: «Θα πεθάνετε όλοι».

 

Μαζί με τις αστυνομικές αρχές και τη συνοριοφυλακή, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης ήταν και ο πυροσβέστης Έρνεστ Κινγκ, ο οποίος ανέφερε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς. Συνολικά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πυροβολισμοί κράτησαν τουλάχιστον 45 λεπτά από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το περιστατικό στο σχολείο.

Διαβάστε ακόμα:

Είχε προειδοποιήσει ο 18χρονος στο facebook για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This