Αδιανόητη τραγωδία στη Σενεγάλη – 11 νεογέννητα κάηκαν ζωντανά!

Must Read

Έντεκα νεογέννητα χάθηκαν χθες όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Τιβαουάν στη δυτική Σενεγάλη, περίπου 120 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ντακάρ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της αφρικανικής χώρας Μακί Σαλ.

«Μόλις ενημερώθηκα με οδύνη και κατάπληξη για τον θάνατο 11 νεογέννητων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο τμήμα νεογνολογίας του (δημόσιου) νοσοκομείου» της Τιβαουάν, ανέφερε ο Σαλ μέσω Twitter, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία. «Στις μητέρες τους και στις οικογένειές τους, εκφράζω τη βαθιά μου συμπάθεια», πρόσθεσε.

«Τρία μωρά σώθηκαν», σχολίασε ο δήμαρχος της Τιβαουάν, ο Ντεμπά Ντιόπ και πρόσθεσε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε «εξαιτίας βραχυκυκλώματος κι εξαπλώθηκε πάρα πολύ γρήγορα».

Το δημόσιο νοσοκομείο στην πόλη είχε εγκαινιαστεί πρόσφατα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This