Κόβει την ανάσα το βίντεο με τη διάσωση βρέφους! Το έβαλαν σε σακούλα και το πέταξαν στα σκουπίδια

Με τον ομφάλιο λώρο και καλυμμένο από αίματα

Must Read

«Γροθιά στο στομάχι» είναι το βίντεο με ένα νεογέννητο μωράκι που σώθηκε τελευταία στιγμή, όταν για καλή του τύχη το εντόπισαν και το έσωσαν από κάδο σκουπιδιών όπου το είχαν πετάξει κλεισμένο μέσα σε σακούλα, στο Ιράν.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βράδυ της Δευτέρας, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα της συνοικία Ναζί Αμπάντ στην Τεχεράνη, άκουσε το κλάμα του παιδιού που βρισκόταν μέσα στον κάδο.

Έκπληκτος ο άνδρας σήκωσε τη σακούλα, την άνοιξε και έσωσε το μωρό το οποίο ήταν καλυμμένο από αίμα και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο στο σώμα του. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην διευθυντής θεμάτων πρόνοιας στο Υπουργείο Εσωτερικών του Ιράν, περίπου 1.000 παιδιά κάτω των 3 ετών εγκαταλείπονται κάθε χρόνο στη χώρα, ωστόσο από πλευράς τους οι ακτιβιστές κάνουν λόγο για πολύ υψηλότερα νούμερα.

«Η σκοτεινή πραγματικότητα είναι ότι οι γονείς αυτών των μωρών, που ζουν στη φτώχεια, είναι τόσο απελπισμένοι που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψουν τα νεογέννητά τους», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κινήματος της Ιρανικής Αντίστασης το 2018.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This