Βρετανία: Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη βασιλική οικογένεια, αλλά… ως κέρινα ομοιώματα!

Αφορμή οι εορτασμοί του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ για τα... 70 χρόνια μοναρχίας της

Must Read

Τα… άσωτα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επέστρεψαν στις θέσεις τους, καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φιγουράρουν εκ νέου στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Όχι, όμως, στην πραγματικότητα, αλλά στο περίφημο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων «Madame Tussauds» του Λονδίνου!

Η εν λόγω «επανένωση», ωστόσο, θα λάβει χώρο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τα δύο τους παιδιά, για πρώτη φορά από τότε που έφυγαν στις ΗΠΑ, το 2020, προκειμένου να λάβουν μέρος στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ για τα 70 χρόνια μοναρχίας της.

Τα κέρινα ομοιώματα του ζευγαριού θα τοποθετηθούν δίπλα σε εκείνα της Ελισάβετ, του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλετον, του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα, με το καθένα από τα κέρινα αυτά ομοιώματα να έχει υποστεί… φρεσκάρισμα, ειδικά για την σημαντική  αυτή περίσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κέρινο ομοίωμα της βασίλισσας είναι το 23ο από τα 24 που δημιούργησε το Μουσείο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της. Σε αυτό την βλέπουμε ντυμένη με ένα λευκό και ασημί δαντελένιο φόρεμα, με το οποίο, εξάλλου, εμφανίζεται στην επίσημη φωτογραφία πορτρέτου του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου και είναι καλυμμένο με 53.000 στοιχεία Swarovski.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/TGlct1O2Ul8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This