Γερμανία: Εκτροχιάσθηκε τρένο στη Βαυαρία – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Τραγωδία στην Βαυαρία

Must Read

Ένα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στην νότια Γερμανία, στην Βαυαρία, καθώς τρένο εκτροχιάσθηκε με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι τουλάχιστον να σκοτωθούν και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν.

Την είδηση μετέδωσε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τοπικό τρένο εκτροχιάσθηκε βόρεια του χειμερινού θερέτρου Γκάρμις-Παρτενκίρχεν στην Βαυαρία και πολλά βαγόνια έχουν ανατραπεί.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ενώ συμμετέχουν και ελικόπτερα. Δεν είναι ακόμη σαφές τι ακριβώς συνέβη και πόσοι επιβάτες βρίσκονταν στα βαγόνια.

Συγγενείς των επιβατών βρίσκονται ήδη στο σημείο και οι ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται σε κοντινό χώρο για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σημειώνεται πως στο τρένο επέβαιναν και πολλοί μαθητές.

https://twitter.com/sofasurferGAP/status/1532685076139581441?t=e-MGM746qr8jJdOHznKHPg&s=19

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This