Αστυνομικοί στις ΗΠΑ έβλεπαν άστεγο να πνίγεται και δεν τον βοήθησαν

Must Read

Σάλο και οργή προκάλεσε στις ΗΠΑ η αντίδραση τριών αστυνομικών, οι οποίοι άφησαν έναν 34χρονο άστεγο να πνιγεί μέσα σε λίμνη, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του για βοήθεια.

Σε βίντεο που έχει δοθεί στο «φως» της δημοσιότητας, ο 34χρονος Σον Μπίκινγκς, φαίνεται να πέφτει μέσα στην τεχνητή λίμνη Tempe Town και προειδοποιεί τους ένστολους ότι «θα πνιγεί».

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Μαΐου στις 05:00 τοπική ώρα, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο μετά από καυγά ανάμεσα στον άστεγο άνδρα και τη σύντροφό του.

Ο 34χρονος πέφτει στο νερό και οι αστυνομικοί τον προειδοποιούν ότι απαγορεύεται να κολυμπήσει στη λίμνη. 

Το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του ένας αστυνομικός σταματάει στα 12 λεπτά και ενημερώνει ότι το υπόλοιπο υλικό είναι πολύ «ευαίσθητο».

Η σύντροφός του 34χρονου φώναζε: «Πνίγεται μπροστά στα μάτια σας και δεν θα βοηθήσετε;», ωστόσο κανένας από τους ένστολους δεν επενέβη για τον βοηθήσει. Μάλιστα ένας από αυτούς ακούγεται να λέει: «Δεν πέφτω μέσα».

Ο άστεγος βυθίστηκε στο νερό και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρός. 

Ο Μπίκινγκς φαίνεται να βυθίζεται στο νερό και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This