Γυναίκα πήρε αποζημίωση-μαμούθ για σεξουαλικό νόσημα που κόλλησε σε Ι.Χ.

Πήρε 4.800.000 € από την ασφαλιστική εταιρία

Must Read

Αποζημίωση «μαμούθ», ύψους 4.800.000 ευρώ, εισέπραξε γυναίκα από το Μισούρι από ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτων, καθότι ισχυρίστηκε ότι κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από τον πρώην σύντροφό της σε σεξουαλική επαφή που είχαν στο αμάξι του, μάρκας Hyundai Genesis.

Υστερα από πενταετή δικαστική διαμάχη, το εφετείο του Μισούρι απεφάνθη ότι η ασφαλιστική εταιρία GEICO οφείλει να καταβάλει το παραπάνω ποσό ως αποζημίωση στη γυναίκα από την κομητεία Τζάκσον.

Οπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα της άνευ προηγουμένου υπόθεσης, η γυναίκα είχε ενημερώσει την GEICO  τον Φεβρουάριο του 2021 ότι εκείνη και ο πελάτης της εταιρίας βρίσκονταν σε σχέση από το 2017. Ως εκ τούτου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφύγει εναντίον της διεκδικώντας αποζημίωση για το γεγονός ότι κόλλησε HPV μέσα στο ασφαλισθέν όχημα.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πρώην σύντροφός της γνώριζε ότι είχε όγκο στον λαιμό και ότι είχε διαγνωστεί με HPV, όμως συνέχισε να κάνει σεξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις κι ας γνώριζε τους κινδύνους που ενείχε η πράξη του. «Αν το δούμε ως τραυματισμό που προκλήθηκε μέσα στο αμάξι αυτού του ατόμου, τότε σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις για αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία» δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας Μιγκέλ Κουστόντιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This