Συγκλονιστικό βίντεο από την εκκένωση Αμερικανών μισθοφόρων στο Σεβεροντονέτσκ

Must Read

Ο γνωστός αμερικανός James Vasquez ο οποίος συμμετείχε στην εκπαίδευση των ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία, ανέβασε βίντεο με την εκκένωση αμερικανών μαχητών που φυγαδεύονται βαριά τραυματισμένοι από το μέτωπο του Σεβεροντονέτσκ.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μεγάλες απώλειες μισθοφόρων την τελευταία εβδομάδα στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας και δεν βλέπει την ώρα να «επιστρέψει πίσω στο μέτωπο».

Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτής φέρεται να έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια για την ενίσχυση της λεγόμενης Λεγεώνας των ξένων που πολεμούν στο πλευρό του Ζελένσκι, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα ο συγκεκριμένος όρος έχει καταργηθεί, διότι όπως ισχυρίζονται, οι αλλοδαποί μαχητές έχουν ενταχθεί κανονικά στο ουκρανικό στρατό.

Αυτό έχει και μία σαφή σκοπιμότητα. Εάν συλληφθούν από τις ρωσικές δυνάμεις, ως μέλη του ουκρανικού στρατού πρέπει να αντιμετωπιστούν ως αιχμάλωτοι πολέμου βάσει της συνθήκη της Γενεύης.

Μέχρι σήμερα οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν τους αλλοδαπούς μισθοφόρους ως εγκληματίες πολέμου και καταδικάζονται στα αυτονομημένο εδάφη με την εσχάτη των ποινών.

Ο Vasquez Πάντως έχει φύγει από την Ουκρανία και λίγες ημέρες πριν δημοσίευε πολυτελή δείπνα στο Τέξας με αστακούς.

https://twitter.com/jmvasquez1974/status/1528505832610091010?s=21&t=089RKaqqWe9Ow01JoCSfYQ

Δείτε τα βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This