Μαζική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα του Λουγκάνσκ μέσα στη νύχτα

Must Read

Τα στρατεύματα της Ρωσίας και της πολιτοφυλακής του Ντονμπάς έχουν εξαπολύσει  Σφοδρή επίθεση σε όλη την γραμμή του μετώπου το Λουγκάνσκ, ενώ πραγματοποιούνται  μαζικά πλήγματα στο σύνολο των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.

«Από το βράδυ της 20ης Ιουνίου, όλες οι περιοχές που κατέχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι υπό πυρά», δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης του Λουγκάνσκ Σεργκέι Γκαϊντάι.

«Ο ρωσικός στρατός έχει συγκεντρώσει τεράστιο όγκο δυνάμεων και εξοπλισμού και έχει εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επίθεση. Η κατάσταση στο Σεβεροντόνετσκ είναι «πολύ δύσκολη», η ίδια η πόλη βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι μάχες διεξάγονται ήδη στη βιομηχανική ζώνη».

«Ο ρωσικός στρατός έχει συγκεντρώσει επαρκή αριθμό εφεδρειών και έχει συγκεντρώσει “τεράστια ποσότητα” εξοπλισμού για να ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση. Όλοι οι οικισμοί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Lisichansk-Bakhmut δέχονται επίθεση, «ο ρωσικός στρατός προελαύνει σε εκείνα τα σημεία».

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Ουκρανού αξιωματούχου, προφανώς οι Ρώσοι θα σφυροκοπήσουν όλη νύχτα τις θέσεις των Ουκρανών προκειμένου να καταγράψουν οφέλη εδαφικής κατοχής στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This