Το ακούσαμε κι αυτό: «Η τρομοκρατική συνεργασία PKK-FETO και Ελλάδας» βάζει τις φωτιές στην Τουρκία!

Τι άλλο θα σκαρφιστεί  η μονταζιέρα της Άγκυρας… Το παραλήρημα του Τζιχάτ Γιαϊτζί

Must Read

Ο εμπνευστής του επεκτατικού δόγματος της «γαλάζιας πατρίδας», πρώην διοικητής του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και νυν καθηγητής, Τζιχάτ Γιαϊτζί έφτασε στο σημείο να πει πως για τις φωτιές στην Τουρκία είναι υπεύθυνη μια «τρομοκρατική συνεργασία PKK-FETÖ και Ελλάδας», η οποία «προσπαθεί να κλονίσει πολιτικά και κοινωνικά τη χώρα»!

Μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε και μαίνεται στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας, ο Γιαϊτζί… επέστησε την προσοχή στη συνεργασία, όπως ισχυρίζεται, της Ελλάδας με το κουρδικό PKK και το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν:

«Η τρομοκρατική συνεργασία αυτής της συμμαχίας, που προσπαθεί να κλονίσει πολιτικά και κοινωνικά την Τουρκία, δυστυχώς εμφανίζεται στην Πράσινη Πατρίδα μας (σ.σ. μετά τη γαλάζια, τώρα και πράσινη). Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022. Είναι σημαντικό να επαγρυπνούμε πλήρως απέναντι σε αυτή τη σκοτεινή συμμαχία, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ωθήσει την Τουρκία στο χάος, την αναταραχή και τη σύγχυση».

Το παραλήρημα του Τούρκου απόστρατου συνεχίστηκε, παρουσιάζοντας το δήθεν σχέδιο της τριπλής αυτής… συμμαχίας:

«Η συνεργασία ΡΚΚ-FETO-Ελλάδας άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να καταστρέψει τα εισοδήματά μας από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!

Η συνεργασία αυτή έχει επιταχύνει τη στρατηγική 3K για δημιουργία χάους (σ.σ. Kaos στα τουρκικά), χάους και χάους, καίγοντας ξανά τα δάση μας. Η σταθερότητα, η ασφάλεια και η Πράσινη Πατρίδα της χώρας μας γίνονται στόχος εσκεμμένων πυρκαγιών!

Ειδικά το PKK, το οποίο συντρίφθηκε πλήρως από τον ένοπλο αγώνα μας, το FETO, που έχει ξαναδυναμώσει και η Ελλάδα, που έχει ενοχληθεί από τις πρόσφατες νομικές διπλωματικές κινήσεις της Τουρκίας, εφάρμοσε φέτος τα σκοτεινά σχέδια πυρός, όπως στο παρελθόν!»

«Οικοτρόμος»

Ο Γιαϊτζί ήταν ασταμάτητος σε ότι αφορά τις φαντασιώσεις της Τουρκίας για το PKK και την Ελλάδα και έκανε λόγο για «οικοτρόμο» τον οποίο θέλει να διασπείρει η «τρομοκρατική συνεργασία»…

Είπε:

«Το PKK είναι ένα όργανο πίεσης στα χέρια της Ελλάδας, η οποία έχει σταματήσει τις μεσογειακές πολιτικές της Τουρκίας. Ο Τουρκικός Στρατός, που πολεμά το PKK, στέλνει τις δυνάμεις του προετοιμασμένες κατά της Ελλάδας στο Αιγαίο προς Ανατολάς. Ολόκληρο το Τουρκικό Έθνος, ιδιαίτερα το κράτος μας, πρέπει να επαγρυπνεί απέναντι σε αυτόν τον οικοτρόμο που διοργανώθηκε με τη συνεργασία PKK-FETO-Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι!

Αυτό το ζήτημα είναι κοινό ζήτημα του τουρκικού έθνους και τα δάση είναι ο πλούτος και το μέλλον όλων μας. Το τουρκικό έθνος και κράτος πρέπει να είναι μια γροθιά ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή συνεργασία».

*φωτογραφία: twitter.com/afadbaskanlik

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This