Έσπρωξε και έριξε κάτω τη σύντροφό του και γρονθοκόπησε δύο υπαλλήλους αεροδρομίου!

Απίστευτο σκηνικό στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ!

Must Read

Ο 39χρονος άνδρας περίμενε με τη σύντροφό του να επιβιβαστούν σε μια πτήση της easyJet για το Αλικάντε της Ισπανίας όταν ξαφνικά ξέσπασε αναταραχή στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στη Βρετανία.

Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουνίου και πως τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο αεροπλάνο καθώς ο 39χρονος φαινόταν μεθυσμένος.

Πλάνα δείχνουν τη φίλη του να σηκώνει τα χέρια της καθώς φωνάζει σε έναν εργαζόμενο του αεροδρομίου μπροστά σε τρομαγμένους επιβάτες. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στον υπάλληλο, αφού πρώτα ρίχνει τη σύντροφό του στο έδαφος σπρώχνοντάς την.

Ακολούθως, ρίχνει γροθιές σε έναν από τους εργαζόμενους πριν κινηθεί ενάντια και στον δεύτερο ενώ η κοπέλα του, έσπρωχνε και αυτή έναν υπάλληλο φωνάζοντας «άντε γ@μ@θ@τ@» στον κόσμο που κοιτούσε έντρομος!

Το ζευγάρι συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερο.

https://youtu.be/cSPg05oKRpw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This