Δευτέρα 14/6/2021

Πίτμπουλ προστάτεψε παιδιά από δηλητηριώδες φίδι, αλλά το πλήρωσε με τη ζωή του

Τη ζωή του έδωσε ηρωικό κουτάβι πίτμπουλ για να προστατέψει τα παιδιά του αφεντικού του από δηλητηριώδες φίδι. Ο οκτώ μηνών Δίας τσιμπήθηκε τέσσερις φορές προτού το εξουδετερώσει και παρόλο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ζώων, πέθανε λίγες ώρες αργότερα όταν μάλιστα ένα από τα παιδιά που έσωσε έκλεινε τα 10 του χρόνια.

Τα αδέρφια Ορλι και Οριον Ρίτσαρντσον έπλεναν το μπολ για το νερό του Δία στον κήπο του σπιτιού τους στη Φλόριντα, με το κουτάβι να στέκεται ακριβώς δίπλα τους. Όπως είπαν στη μητέρα τους Τζορτζίνα, είδαν τον Δία «να παίζει με κάτι που έμοιαζε με κλαδί», αλλά δεν έδωσαν σημασία. Φώναξαν, όμως, τους γονείς τους όταν πρόσεξαν ότι το κουτάβι ξάπλωσε στο έδαφος ενώ υπέφερε.

Η Τζορτζίνα και ο σύζυγός της Γκάρι, που φοβήθηκαν ότι μπορεί να τον είχε δαγκώσει κάποια μέλισσα, έσπευσαν δίπλα του. Οταν σήκωσαν το κεφάλι του κουταβιού, με τρόμο διαπίστωσαν ότι από κάτω υπήρχε νεκρό ένα κοραλιοειδές φίδι, το δηλητήριο του οποίου μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα σε ελάχιστες ώρες.

Μετέφεραν τον Δία στο νοσοκομείο ζώων, όπου του χορηγήθηκε αντίδοτο, και ο οργανισμός του φάνηκε να αντιδρά θετικά. Ομως, το επόμενο πρωινό, στα γενέθλια του Ορλι, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι τελικά ο Δίας δεν τα κατάφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ