Πίτμπουλ προστάτεψε παιδιά από δηλητηριώδες φίδι, αλλά το πλήρωσε με τη ζωή του

Must Read

Τη ζωή του έδωσε ηρωικό κουτάβι πίτμπουλ για να προστατέψει τα παιδιά του αφεντικού του από δηλητηριώδες φίδι. Ο οκτώ μηνών Δίας τσιμπήθηκε τέσσερις φορές προτού το εξουδετερώσει και παρόλο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ζώων, πέθανε λίγες ώρες αργότερα όταν μάλιστα ένα από τα παιδιά που έσωσε έκλεινε τα 10 του χρόνια.

Τα αδέρφια Ορλι και Οριον Ρίτσαρντσον έπλεναν το μπολ για το νερό του Δία στον κήπο του σπιτιού τους στη Φλόριντα, με το κουτάβι να στέκεται ακριβώς δίπλα τους. Όπως είπαν στη μητέρα τους Τζορτζίνα, είδαν τον Δία «να παίζει με κάτι που έμοιαζε με κλαδί», αλλά δεν έδωσαν σημασία. Φώναξαν, όμως, τους γονείς τους όταν πρόσεξαν ότι το κουτάβι ξάπλωσε στο έδαφος ενώ υπέφερε.

Η Τζορτζίνα και ο σύζυγός της Γκάρι, που φοβήθηκαν ότι μπορεί να τον είχε δαγκώσει κάποια μέλισσα, έσπευσαν δίπλα του. Οταν σήκωσαν το κεφάλι του κουταβιού, με τρόμο διαπίστωσαν ότι από κάτω υπήρχε νεκρό ένα κοραλιοειδές φίδι, το δηλητήριο του οποίου μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα σε ελάχιστες ώρες.

Μετέφεραν τον Δία στο νοσοκομείο ζώων, όπου του χορηγήθηκε αντίδοτο, και ο οργανισμός του φάνηκε να αντιδρά θετικά. Ομως, το επόμενο πρωινό, στα γενέθλια του Ορλι, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι τελικά ο Δίας δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This