Τετάρτη 23/6/2021

Παροξυσμός στις πιάτσες! Εκλιπαρούν τους ναρκέμπορους για το «δηλητήριο του βατράχου»!

Παρασκευασμένο από το δηλητήριο βατράχων του ποταμού Κολοράντο είναι το νέο ψυχεδελικό ναρκωτικό που κάνει θραύση στην ελίτ της Νέας Υόρκης. Παρά τις προειδοποιήσεις γιατρών για την επικινδυνότητά του, αλλά και τη δεκαετή φυλάκιση που επιβάλλεται σε όποιον συλληφθεί να το έχει πάνω του, οι Νεοϋορκέζοι σχεδόν εκλιπαρούν σαμάνους από το Μεξικό να τους το προμηθεύσουν.

Κάθε πελάτης, σύμφωνα με τη «New York Post» πληρώνει από 180 έως 460 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει σε σαμανικές τελετές στις οποίες ένας Μεξικανός σαμάνος τους προσφέρει το ναρκωτικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρακτικά οι σαμάνοι συμπεριφέρονται περισσότερο ως έμποροι ναρκωτικών παρά ως πνευματικοί άνθρωποι.

Οι επιπτώσεις της χρήσης του ναρκωτικού είναι τόσο έντονες, που ο Αλαν Ντέιβις, καθηγητής του Johns Hopkins University, προειδοποιεί: «Δεν είναι ασφαλές να το λάβει κανείς σε πάρτι». Οι χρήστες χάνουν την επαφή με το περιβάλλον και άλλοι παραμένουν ακίνητοι, ενώ άλλοι «βογκούν, κλαίνε ή κυλιούνται στο πάτωμα», όπως αποκάλυψαν άτομα που το δοκίμασαν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ