Πανστρατιά στην Συρία κατά των Τούρκων!

Οι Κούρδοι ύψωσαν την σημαία της Συρίας και ετοιμάζονται για παλλαϊκή αντίσταση στην τουρκική εισβολή

Must Read

Υψηλόβαθμη συριακή πηγή αποκάλυψε τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Κουρδικής διοίκησης, που ελέγχει τις περισσότερες περιοχές της βόρειας και ανατολικής Συρίας, και της συριακής κυβέρνησης, με ρωσική μεσολάβηση. Μία εξέλιξη η οποία ήταν απολύτως αναμενόμενη έπειτα από την προδοσία του ΝΑΤΟ στους Κούρδους μαχητές, που μάλιστα πλήρωσαν βαρύτατο φόρο αίματος στον αγώνα κατά του Ισλαμικού κράτους, της τρομοκρατικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την Τουρκία και σήμερα μάχεται ανοιχτά στο πλευρό των Τούρκων.

Η πηγή που γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις είπε στην εφημερίδα Asharq Al-Awsat ότι στις συναντήσεις συζητήθηκε η ύψωση της σημαίας της συριακής κυβέρνησης σε όλες τις περιοχές υπό τον έλεγχο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ο περιορισμός της ξένης διπλωματικής εκπροσώπησης, η ανάπτυξη των δυνάμεων Συριακού στρατού και Κούρδων της κατά μήκος των συνόρων, και η «αναγνώριση» του προέδρου της κυβέρνησης, Μπασάρ αλ Άσαντ, Όντας αρχηγός του κράτους.

Η δυνατότητα σχηματισμού κοινής αίθουσας στρατιωτικών επιχειρήσεων για την απόκρουση της πιθανής τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης πρέπει να θεωρείται πλέον σίγουρη, ειδικά μετά τις ρωσικές εγγυήσεις για αμυντική συνδρομή κυρίως στην αεράμυνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This