Στο έλεος της κακοκαιρίας η Σκύρος – Κατέρρευσαν δύο γέφυρες

Τουρίστες που αγνοούνταν εντοπίστηκαν σώοι

Must Read

Πλημμύρες και καταστροφές έχει η προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το μεσημέρι του Σαββάτου τη Σκύρο.

Δρόμοι και σοκάκια μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ ο δήμαρχος του νησιού, κ. Νικόλαος Μαυρίκος, δήλωσε στο ΕΡΤNews ότι δύο γέφυρες κατέρρευσαν και στήθηκε επιχείρηση για αγνοούμενους τουρίστες.

Ευτυχώς η περιπέτεια των τουριστών είχε αίσιο τέλος καθώς εντοπίστηκαν τρεις ώρες αργότερα σώοι και αβλαβείς. 

Την ίδια ώρα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκύρου βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν ολόκληρο το βράδυ.

«Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ήδη πλήττουν το νησί μας απο χθες βράδυ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες κατόπιν ενημέρωσης απο την Μετεωρολιγική Υπηρεσία.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες του Νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις καθώς και το μπάνιο στις παραλίες στην διάρκεια των φαινομένων» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στην Σκύρο Ευβοίας, λόγω βροχόπτωσης και ένεκα συσσώρευσης φερτών υλικών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

  • Στην 10η χ/θ της Επαρχιακής οδού Σκύρου – Λιναριάς. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παρακαμπτήρια οδό Χώρα Σκύρου – Καλαμίτσα – Λιναριά.
  • Σε δημοτική οδό εντός του οικισμού Πεύκος Σκύρου (που οδηγεί στην παραλία).
  • Έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε τμήμα γέφυρας (μήκους 7 μέτρων) δημοτικής οδού (που οδηγεί στην παραλία) στον οικισμό Αχερούνες Σκύρου Ευβοίας.

Πηγή φωτογραφίας: evima.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This