Σρι Λάνκα: Ο Κλάους Σβαμπ τρέχει να μαζέψει τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού που έγινε λαγός!

Υποσχόταν ότι θα κάνει την Σρι Λάνκα πλούσια και την χρεωκόπησε!

Must Read

Ο Κλάους Μάρτιν Σβαμπ είναι Γερμανός οικονομολόγος. Είναι ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και άλλων ιδρυμάτων, με το όνομα του να φιγουράρει σε παγκόσμιες θεωρίες συνωμοσίας. Ενδεικτικά το έργο του για την μεγάλη επανεκκίνηση που έχει γίνει πεδίο διαμάχης, καθώς κάποιες από τις απόψεις του θεωρούνται απάνθρωπες.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Σβαμπ ουσιαστικά έχει μετατρέψει το forum σε ένα φυτώριο ηγετών της αρεσκείας του. Τους οποίους προωθεί με κάθε τρόπο προκειμένου να αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση χωρών οι οποίες στη συνέχεια συμβάλλουν στην προώθηση της παγκοσμιοποίησης.

Ο δεύτερος ισχυρισμός, μάλλον καταρρίπτεται έπειτα από τα συγκλονιστικά γεγονότα στην Σρι Λάνκα, όπου μετά τη λαϊκή εξέγερση η πολιτική ηγεσία έγινε «λαγός». Ο πρόεδρος φυγαδεύτηκε με πλοίο του πολεμικού ναυτικού, ενώ ο πρωθυπουργός Ρανίλ Γουικρεμεσίνγκε παραιτήθηκε μόλις χθες με τους διαδηλωτές να καταστρέφουν ολοσχερώς το πολυτελές μέγαρο στο οποίο διέμενε και τα πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία διέθετε.

Μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας όμως φαίνεται ότι εξαφανίζονται και οι αναρτήσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από την παρέμβαση του, όπου είχε και την θερμή στήριξη του Σβαμπ (φωτό). Ο οποίος τώρα κάνει ότι δεν τον ξέρει!

Και πως να μην εξαφανιστούν; Αφού στην περιβόητη ομιλία του ο εξαφανισμένος πλέον πρωθυπουργός Ρανίλ Γουικρεμεσίνγκε, διαβεβαίωνε ότι θα καταφέρει να κάνει την Σρι Λάνκα «πλούσια» μέχρι το… 2025! 

Άφαντοι πλέον η ανάρτηση της «ιστορικής παρέμβασης» του πρωθυπουργού της Σρι Λάνκα στο φόρουμ του Σβαμπ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This