Οκτώ, τελικά, οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον – Ποιοι είναι

Τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άντρες πανέτοιμοι να κονταροχτυπηθούν για την ηγεσία των Τόρις...

Must Read

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι υποψήφιοι για τη διαδοχή του παραιτηθέντα πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, οι οποίοι, τελικά, είναι οκτώ και όχι έντεκα, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Επιτροπή 1922», οι τελικοί υποψήφιοι στην κούρσα για την την ηγεσία του κόμματος, και, φυσικά, την πρωθυπουργία της Βρετανίας, είναι τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άντρες και πιο συγκεκριμένα η Κέμι Μπέιντενοχ, η Σουέλα Μπράβερμαν, η Πένι Μόρντοντ, η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας, ο Τζέρεμι Χαντ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ, ο Τομ Τούγκεντχατ, και ο νυν υπουργός Οικονομικών Ναντίμ Ζαχάουι.

Δύο ακόμη Συντηρητικοί που είχαν εκφράσει την επιθυμία να υποψήφιοι, ο Σάτζιντ Τζάβιντ και ο Ρίμαν Τσίστι, αποσύρθηκαν από την κούρσα, λίγο προτού ανακοινωθεί η τελική λίστα των υποψηφίων για τη διαδοχή του πολυσυζητημένου Τζόνσον. Σημειώνεται πως η πρώτη ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 13/7.

  • Δείτε την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This