Ιβάνα Τραμπ: Η άφραγκη καλλονή που κατέκτησε το… Αμέρικα

Νεκρή στο σπίτι της η 73χρονη Ιβάνα Τραμπ! Η «απόδραση» από τον κομμουνισμό, το στεφάνι με τον Τραμπ, η καριέρα στις πασαρέλες και οι μπίζνες ομορφιάς

Must Read

Η πάμφτωχη καλλονή, που το έσκασε από τον κομμουνισμό για να κάνει καριέρα μοντέλου στην Αμερική, όπου κατάφερε να χτίσει τη δική της οικονομική αυτοκρατορία και να παντρευτεί τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ, η Ιβάνα Τραμπ, βρέθηκε την Πέμπτη νεκρή στο σπίτι της, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Εργαζόμενος στην οικία, σύμφωνα με τη «New York Post», βρήκε την 73χρονη Ιβάνα πεσμένη στο τέλος μιας σκάλας και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν είχε σημάδια ζωής. Οι ντετέκτιβ που ερευνούν τον θάνατό της άφησαν να διαρρεύσει ότι πιθανώς η Ιβάνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν πρώτα έπαθε έμφραγμα και μετά έπεσε στη σκάλα ή αν γλίστρησε ενώ κατέβαινε τις σκάλες και τα τραύματα που υπέστη προκάλεσαν ανακοπή καρδιάς. Για να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου περιμένουν την έκθεση του ιατροδικαστή.

Με την Ιβάνκα

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι λίγο πριν πεθάνει η Ιβάνα προετοιμαζόταν για να πάει στην προσωπική της κομμώτρια στο Salih Salon για να φτιάξει τα μαλλιά της. Η 73χρονη ήθελε να είναι σε άψογη κατάσταση, καθώς θα ταξίδευε την Παρασκευή στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η «Sun» αποκάλυψε, δε, ότι το προηγούμενο βράδυ η Ιβάνα είχε πάει στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο Altesi Ristorante. Με δάκρυα στα μάτια, η ιδιοκτήτριά του, Πάολα Αλαβιάν, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η 73χρονη έφαγε ελάχιστα ως συνήθως, αλλά της φάνηκε «κουρασμένη».

«Ηταν μαχήτρια»

Την είδηση του θανάτου της έδωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και πρώην σύζυγός της. «Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους όσοι την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη» ανέφερε σε μήνυμα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social. Ακολούθησε ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ, η οποία τόνιζε ότι «η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα».

Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ Τζούνιορ

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Αφησε πίσω της την κομμουνιστική χώρα για να μεταναστεύσει στον Καναδά τη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έκανε επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, μέχρι που παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Μετά το διαζύγιό τους, το 1992, ανέπτυξε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και κατάφερε να γίνει πολυεκατομμυριούχος, ιδρύοντας τις δικές της εταιρίες ρούχων, κοσμημάτων και προϊόντων ομορφιάς.

Εγινε διάσημη με την ατάκα της «γυναίκες, μην τα παίρνετε στο κρανίο, να παίρνετε τα πάντα» («don’t get mad – get everything»), με την οποία προέτρεπε τις γυναίκες να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές, ενώ πριν από οκτώ μήνες πήγε στην κηδεία του τέταρτου πρώην συζύγου της Ροσάνο Ρουμπικόντι, όπου φάνηκε εξαιρετικά εξασθενημένη.

H κόντρα με τη Μελάνια και ο πόλεμος για τον τίτλο της πρώτης κυρίας

Η κόντρα που υπέβοσκε για χρόνια ανάμεσα στην Ιβάνα Τραμπ και τη Μελάνια Τραμπ ξέσπασε δημόσια με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, όταν στο τραπέζι έπεσε ο τίτλος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Η πρώτη και η τελευταία σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ απέφευγαν να μιλήσουν άσχημα η μία για την άλλη στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Βέβαια, η ψυχρότητα που υπήρχε ανάμεσά τους διαφαινόταν πίσω από δηλώσεις της Ιβάνα, όπως όταν ρωτήθηκε πόσο πολύ αρέσει στα παιδιά της η Μελάνια, και απάντησε με ένα σκέτο «(όλα είναι) εντάξει».

Ολα άλλαξαν το 2017, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ μετακόμισε στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ως σύζυγός του, η Μελάνια έπαιρνε δικαιωματικά τον τίτλο της πρώτης κυρίας, όμως η Ιβάνα είχε αντίθετη γνώμη. Δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι εκείνη είναι η αυθεντική πρώτη κυρία για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Τραμπ, ενώ η Μελάνια, η τρίτη σύζυγός του.

Ο ισχυρισμός της έκανε τη Μελάνια να βγάλει… καπνούς από τα αυτιά, όπως φάνηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία έλεγε δηκτικά ότι η Ιβάνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να τραβάει πάνω του την προσοχή. Μετά την ήττα της στην κόντρα, η Ιβάνα έριχνε μπηχτές, επαναλαμβάνοντας συχνά πυκνά ότι η σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν πολύ καλύτερη από όταν ήταν παντρεμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This