Λαμπερές παρουσίες στην δεξίωση στις ΗΠΑ για την Ημέρα της Βαστίλλης

Δύο από τα πρόσωπα που εκπροσώπησαν την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, τράβηξαν την προσοχή

Must Read

Άκρως εντυπωσιακό ήταν ο εορτασμός της ημέρας της Βαστίλλης στην οικία του πρέσβη της  Γαλλίας στις ΗΠΑ. Έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό, λόγω της επίσημης εκπροσώπησης της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν στην δεξίωση, στην οποία συμμετείχαν δύο προσωπικότητες που έχουν συγκεντρώσει πάνω που τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δύο είναι επιλογές του Αμερικανού προέδρου, που τους έχει διορίσει σε θέσεις – κλειδιά του κυβερνητικού μηχανισμού.

O Joe Biden διόρισε τον Sam Brinton (δεξιά στη φωτό), έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Μπάιντεν.

Η ανάρτηση και η λεζάντα του διευθυντή της υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό που ανήκει στον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για τα αναλωμένα καύσιμα και τη διάθεση πυρηνικών αποβλήτων Ο λογαριασμός του Sam Briton στο Instagram στις 14 Ιουλίου συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και η λεζάντα του έγραφε: “Εβδομάδα 4 στη δουλειά: Σαμπάνια και γιορτή με τον Γάλλο Πρέσβη στην κατοικία του για την Ημέρα της Βαστίλης. (Αλλά και η εκπληκτική ευκαιρία να συνδεθώ με έναν από τους μοναδικούς άλλους τρανς κυβερνητικούς αξιωματούχους, τον ναύαρχο Λεβίν – δεν θα πω ψέματα, ένιωσα υπέροχο να συμφιλιώνομαι με έναν συνάδελφο τρανς που αντιμετωπίζει το μίσος.)”

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως προκάλεσε πλήθος οργισμένων αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν και προσωπικά του αμερικανού προέδρου για τις επιλογές του. Χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρούν ότι οι συγκεκριμένες επιλογές του προέδρου πλήττουν το κύρος της Αμερικής και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This