Welt: Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια Μπάιντεν να δημιουργήσει αντιρωσικό μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Παραπεταμένος ο Μπάιντεν στο Ριάντ, σε αντίθεση με τον Πούτιν και τον Τραμπ

Must Read

Η διαφορά στην υποδοχή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του επικεφαλής του Λευκού Οίκου Τζο Μπάιντεν στο Ριάντ δείχνει αύξηση της επιρροής της Μόσχας, σύμφωνα με την ανάλυση της γερμανικής Die Welt. που έκανε μία συνολική αποτίμηση έπειτα από την επισκεψη Μπάιντεν στη Σαουδική Αραβία.

Στην στήλη του στη Welt, ο δημοσιογράφος Daniel-Dylan Boehmer υπενθύμισε ότι κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ριάντ το 2017, τον υποδέχτηκαν με χορό και σπαθιά. Επιπλέον, του παραχωρήθηκε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο που έμοιαζε με παλάτι.

Ο Πούτιν έτυχε ακόμη πιο εγκάρδιας υποδοχής, σημειώνει ο Boehmer. Όταν ο Ρώσος ηγέτης έφτασε στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας το 2019, η αυτοκινητοπομπή του συνοδευόταν από μια συνοδεία δεκαέξι αναβατών σε «ευγενή» άλογα. Ο επικεφαλής της Ρωσίας διέμεινε σε ένα πραγματικό παλάτι που ανήκε στη βασιλική οικογένεια.

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας

Όσο για την επίσκεψη του σημερινού επικεφαλής του Λευκού Οίκου Τζο Μπάιντεν, τον περίμενε μόνον η καθημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, όπως γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ηττήθηκαν στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα «παγκόσμιο αντιρωσικό μέτωπο» με τη βοήθεια των συμμάχων τους στη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This