Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Απατημένος σύζυγος πήρε αποζημίωση 750.000 δολαρίων από τον εραστή της γυναίκας του!

Αποζημίωση ύψους 750.000 δολαρίων κατάφερε να εξασφαλίσει απατημένος σύζυγος από τη Βόρεια Καρολίνα από τον εραστή της γυναίκας του που κατηγόρησε με αγωγή ότι κατέστρεψε τον γάμο τους.

Ο δικαστής έδωσε δίκιο στον Κέβιν Χάουαρντ, ο οποίος βάσισε την υπόθεσή του στον νόμο περί «αποξένωσης από στοργή», που εξακολουθεί να ισχύει μόνο σε λίγες πολιτείες των ΗΠΑ.

Το τρίτο πρόσωπο κρίθηκε ένοχο από το δικαστήριο γιατί έκλεψε τη γυναίκα του Χάουαρντ κάτω από τη μύτη του και μέσα στο ίδιο του το σπίτι. «Ήταν συνάδελφός της» είπε ο Χάουαρντ στους δημοσιογράφους. «Δείπνησε μαζί μας αρκετές φορές, περάσαμε χρόνο μαζί. Νόμιζα ότι ήταν φίλος» πρόσθεσε ο απατημένος σύζυγος που ανακάλυψε τι γινόταν όταν προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ όταν η γυναίκα του τού ζήτησε να χωρίσουν.

Δεν το έκανε για τα χρήματα

Ο Χάουαρντ διευκρίνισε ότι δεν ήταν τα χρήματα το κίνητρο που τον οδήγησαν σε αυτόν τον δικαστικό αγώνα αλλά η στάση του απέναντι στην ιερότητα του γάμου. Ήθελε να τονίσει τις ευθύνες που εκπορεύονται από τον γάμο, όχι μόνο από θρησκευτικής άποψης, αλλά και από νομικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η τελευταία άποψη εδράζεται στο βρετανικό δίκαιο, κατά το οποίο οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ιδιοκτησία. Αν κάποιος λοιπόν στερούσε την τρυφερότητα αυτής της ιδιοκτησίας σ’ έναν άνδρα, θα έπρεπε να πληρώσει ένα οικονομικό τίμημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ