Νεκροί Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του που πήδηξαν από τον 6ο όροφο – Ούρλιαζε το παιδί τους

Μυστήριο γύρω από τον θάνατό τους

Must Read

Θρίλερ επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο-μυστήριο γνωστού Αλβανού ηθοποιού και της συζύγου του, οι οποίοι έπεσαν στο κενό από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν, σε περιοχή του Μπρονξ.

Ο 35χρονος Φλοριάντ Μπελιού και η 28χρονη Ορνέλα Σέχι βρέθηκαν νεκροί το πρωί του Σαββάτου, στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της daily mail, οι γείτονες άκουσαν το ζευγάρι να καυγαδίζει προτού βρεθεί στο κενό.

Μάλιστα, στο διαμέρισμα βρίσκονταν και τα δύο παιδάκια τους ηλικίας 6 και 2 ετών, με τον 6χρονο να ουρλιάζει όταν είδε τους γονείς του νεκρούς. «Μαμά! Μαμά!» φώναζε το παιδάκι που δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές, δεν είχαν λάβει ποτέ κλήση για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο ο Μπελιού είχε αναφερθεί ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» και είχε εξαφανιστεί για κάποιες ημέρες τον περασμένο Απρίλιο.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, οι γείτονες ανέφεραν ότι δεν είχαν ακούσει ποτέ το ζευγάρι να τσακώνεται, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή, είδαν τον 35χρονο σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Φλοριάντ Μπελιού πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ με την σύζυγο και τα παιδιά του, εργαζόταν ως ηθοποιός στην Αλβανία και εμφανιζόταν στην τηλεόραση αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκάρει νέο κύκλωμα μαστροπείας: Σωματέμποροι κανόνιζαν ραντεβού με ανήλικες σε ξενοδοχεία της Αθήνας!

Η τιμή για τους πελάτες-βιαστές ανέρχονταν στα 200-400 ευρώ. Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί 25χρονη, 25χρονος, 54χρονος και 21χρονη

More Articles Like This