Γερμανία: Συγκρούστηκαν τρενάκια σε θεματικό πάρκο – Δεκάδες τραυματίες, οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα απότομο φρενάρισμα έφερε την καταστροφή...

Must Read

Τουλάχιστον 34 άτομα τραυματίστηκαν, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο τρενάκια στο θεματικό πάρκο Legoland, που βρίσκεται στο Guenzburg, στη νότια Γερμανία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα γερμανικά ΜΜΕ, το αναπάντεχο ατύχημα συνέβη όταν το προπορευόμενο τρενάκι φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα το επερχόμενο να πέσει πάνω του. Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, στο σημείο πέρα από δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν και τρία ελικόπτερα, ενώ κλήθηκαν για βοήθεια και οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης.

Από τους τραυματίες, οι 15 που ήταν σοβαρότερα τραυματισμένοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Εκπρόσωπος της Legoland δήλωσε ότι τα τρενάκια εκκενώθηκαν μεν, αλλά το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι νεωτέρας.

Αυτό είναι και το δεύτερο αντίστοιχο ατύχημα που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες στη Γερμανία, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα μια 57χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με τρενάκι σε λούνα παρκ στο Klotten της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η άτυχη γυναίκα «εκτοξεύτηκε» από το τρενάκι, την ώρα που αυτό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε από τα τραύματά της. Τα αίτια του δυστυχήματος ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί…

https://youtu.be/_D2HBxQ8D4c

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This