Διήμερο εθνικό πένθος στην Αρμενία για τα θύματα της έκρηξης στο Γερεβάν

Τα αίτια της πολύνεκρης έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα

Must Read

Η κυβέρνηση της Αρμενίας κήρυξε διήμερο εθνικό πένθος (17 και 18 Αυγούστου) για τα θύματα της έκρηξης που συγκλόνισε την Κυριακή την αγορά Σουρμαλού του Γερεβάν.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αγνοείται η τύχη τριών άλλων, ενώ επτά τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Τα αίτια της ισχυρότατης έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Την Δευτέρα, ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων Αρμέν Παμπουχτσιάν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης στην Αρμενία, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, μετέδωσαν ότι η έκρηξη προκλήθηκε σε χώρο όπου ήταν αποθηκευμένα πυροτεχνήματα.

Οι αρχές του Γερεβάν έχουν διατάξει έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η πολύνεκρη τραγωδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This