Παρέμβαση τώρα των ελεγκτών στην Ζαπορίζια, όπως ζητούσε ο Πούτιν!

Δεν υπάρχει ακόμα αντίδραση από τον Ζελένσκι

Must Read

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας Ραφαέλ Γκρόσι βρίσκεται καθ’ οδόν προς τον πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας στη Ζαπορίζια, ο οποίος έχει γίνει στόχος χτυπημάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ήρθε η μέρα και η Αποστολή Υποστήριξης και Βοήθειας του ΔΟΑΕ στη Ζαπορίζια είναι τώρα καθοδόν», έγραψε ο Γκρόσι στο Twitter.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί προσωπική νίκη του Πούτιν, ο οποίος επέμενε για την έλευση των εμπειρογνωμόνων ενώ το πυρηνικό εργοστάσιο θα βρισκόταν υπό την ρωσική στρατιωτική κατοχή. Γεγονός που το είχε αρνηθεί ο Ζελένσκι. Φαίνεται όμως ότι τα τελευταία γεγονότα με τους βομβαρδισμούς που συνιστούσαν τεράστιο κίνδυνο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, έκανε τους εμπειρογνώμονες του οργανισμού να σπεύσουν. Ας ελπίσουμε να μάθουμε επιτέλους ποιος βομβαρδίζει το πυρηνικό εργοστάσιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This