Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ντροπή και βλασφημία! «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» σε αθλητικά παπούτσια

Με τον πιο βλάσφημο τρόπο έβγαλαν χοντρό παραδάκι ιδιοκτήτες εταιρίας στις ΗΠΑ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να πουλήσουν διαδικτυακά τα «παπούτσια του Ιησού», όπως τα αποκάλεσαν. Μάλιστα, η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που, παρά την τσουχτερή τιμή τους, ξεπούλησαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της MSCHF, που έχει την έδρα της στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, Ντάνιελ Γκρίνμπεργκ αποκάλυψε στη «New York Post» ότι πρόκειται για αθλητικά παπούτσια της Nike, τα οποία αγόρασαν από εμπορικό κατάστημα, διευκρινίζοντας ότι η Nike δεν έχει καμία εμπλοκή στη δημιουργία των «παπουτσιών του Ιησού». Στη συνέχεια το δημιουργικό τμήμα της MSCHF τα τροποποίησε κάνοντας τη μία βλασφημία μετά την άλλη.

Xρησιμοποίησαν τον Εσταυρωμένο για να συγκρατεί τα κορδόνια, ενώ στις αερόσολες τοποθέτησαν με ένεση νερό, το οποίο ο Γκρίνμπεργκ ισχυρίζεται ότι προέρχεται από τον Ιορδάνη ποταμό, όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς, και έχει καθαγιαστεί από ιερέα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το δέρμα των παπουτσιών αρωματίστηκε με άρωμα λιβανιού για να έχει πιο «χριστιανική μυρωδιά».

MSCHF Jesus Shoes

Η MSCHF τροποποίησε συνολικά 24 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών, τα οποία ονόμασε «παπούτσια του Ιησού», και δοκίμασε να τα πουλήσει μέσω διαδικτύου δημιουργώντας την ιστοσελίδα jesus.shoes. Παρότι όρισε την τιμή του κάθε ζευγαριού στα 2.730 ευρώ (!), είδε και τα 24 ζευγάρια να πωλούνται σχεδόν αμέσως.

Ο Γκρίνμπεργκ υποστήριξε ότι στόχος τους ήταν να «τρολάρουν» τη συνεργασία της Adidas με την εταιρία τσαγιού Arizona Iced Tea, που κατέληξε στη δημιουργία αθλητικών παπουτσιών.

MSCHF Jesus Shoes

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ