Κάλεσαν στο ίδιο σημείο δεκάδες ΤΑΧΙ και προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στη Μόσχα!

Χάκερ «χτύπησαν» τη ρωσική εφαρμογή

Must Read

Τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση προκλήθηκε στο κέντρο της Μόσχας, όταν εκατοντάδες ταξί κλήθηκαν στο ίδιο σημείο, μέσω της ρωσικής εφαρμογής Yandex Taxi.

Όπως αποδείχτηκε η εφαρμογή έπεσε θύμα χάκερ με την εταιρεία να αναφέρει για το πρωτοφανές περιστατικό: «Το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου, το Yandex Taxi αντιμετώπισε μια προσπάθεια από χάκερ να μπλοκάρουν την υπηρεσία. Αρκετές δεκάδες οδηγοί έλαβαν μαζικές παραγγελίες στην περιοχή Fili». Η εταιρεία δήλωσε ακόμη ότι το τμήμα ηλεκτρονικής ασφαλείας της εταιρείας «σταμάτησε αμέσως τις προσπάθειες ψεύτικων κλήσεων ταξί», όμως η ζημιά είχε γίνει.

Ήταν τόσα τα ταξί που κλήθηκαν που μποτιλιάρισε η Λεωφόρος Κουτουζόβσκι, που έχει οκτώ και σε ορισμένα σημεία και δέκα λωρίδες, με τους οδηγούς να βρίσκονται μποτιλιαρισμένοι ακόμη και 40 λεπτά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This