Εβραίοι Γερμανίας: «Χρειαζόμαστε πράξεις ενάντια στους νεοναζί»

Must Read

Καλύτερη προστασία και κινητοποίηση κατά της ακροδεξιάς αξιώνει η εβραϊκή κοινότητα στη Γερμανία την επομένη της αντισημιτικής επίθεσης στην πόλη Χάλε, η οποία αναβίωσε τους φόβους για επανασύνταξη των ναζί στη Γερμανία.

«Προς το παρόν χρειαζόμαστε πράξεις κι όχι μόνον λόγια για την προστασία των τόπων λατρείας», σημείωσε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ, σε ανακοίνωσή του, μετά τη χθεσινή επίθεση από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

«Οφείλουμε κυρίως να φτιάξουμε ένα ενωμένο μέτωπο κατά των νεοναζί και των άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων. Το γεγονός ότι αυξάνουν την επιρροή τους στη Γερμανία 75 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα είναι πολύ ενδεικτικό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This