Ο Πούτιν «έγειρε» κατά τη διάρκεια συνεδρίασης – Εντείνονται τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του

Τουλάχιστον αυτός κοιμάται καθιστός, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που κοιμούνται όρθιοι...

Must Read

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εθεάθη να… παίρνει έναν υπνάκο, όχι, όμως, σε ώρα χαλάρωσης, αλλά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κρατικού συμβουλίου στο νησί Ρούσκι, στη ρωσική Άπω Ανατολή!

Γεγονός αρκετό για να εντείνει εκ νέου τη συζήτηση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα για την υγεία του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου κατά την περιοδεία του στη χώρα ενδέχεται να ήταν τόσο απαιτητικό, που να τον κούρασε. Οι φήμες, πάντως, για την κακή κατάσταση της υγείας του, έχουν ενισχυθεί από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Ρώσο ηγέτη να φαίνεται συχνά ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των ποδιών του.

Είχε παραπονεθεί για κόπωση και δύσπνοια

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Ρώσου προέδρου απασχολεί έντονα τους τελευταίους μήνες τα ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ, με το «φρέσκο» περιστατικό να έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο Πούτιν είχε «παραπονεθεί στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Πάντως, στο βίντεο-ντοκουμέντο που -φυσικά- έγινε viral, εκτός του Πούτιν, στη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου φαίνεται ότι και οι αξιωματούχοι του Ρώσου προέδρου προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά…

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

https://youtu.be/P-kKP9fsvLY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This