Γερμανία: Διαρροή στον πυρηνικό σταθμό Isar II – Καθησυχαστικό το Υπουργείο Περιβάλλοντος

Αναγκαίες οι εργασίες συντήρησης

Must Read

Διαρροή σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Isar II στη νότια Γερμανία, με τη διαχειρίστρια εταιρεία να ενημερώνει σχετικά το Υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας.

Το υπουργείο, από την πλευρά του, εμφανίστηκε καθησυχαστικό, σημειώνοντας πως δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών, ωστόσο, είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα εργασίες συντήρησης στον πυρηνικό σταθμό, οι οποίες και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, διάστημα όπου και θα πρέπει να διακοπεί η λειτουργία του.

Ο στόχος, σύμφωνα με το υπουργείο, είναι ο εν λόγω σταθμός να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί και πέραν της 31ης Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του σχεδίου της γερμανικής κυβέρνησης να τον χρησιμοποιήσει ως εφεδρική πηγή ενέργειας, μαζί με τα υπόλοιπα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας, τον κρίσιμο αυτό χειμώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This