Δημοψήφισμα στην Χερσώνα για ένωση με την Ρωσία!

Ανοίγει ο δρόμος και για χρήση πυρηνικών όπλων από την Ρωσία

Must Read

23 με 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα δημοψηφίσματα στην περιοχή της Χερσώνας για ένωση με την Ρωσία.

Η απόφαση αυτή θα επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις, διότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θεωρείται βέβαιο και στη συνέχεια οι περιοχές αυτές θα προσαρτηθούν στην ρωσική ομοσπονδία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κάθε επίθεση εναντίον αυτών των περιοχών, ισοδυναμεί με επίθεση στην Ρωσία. Εκεί λοιπόν δεν θα υπάρξει ο όρος ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά θα μιλάμε για επιστράτευση και ολοκληρωτικό πόλεμο.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ρωσία είχε ξεκαθαρίσει ότι ο μόνος λόγος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά είναι εάν βληθεί το ρωσικό έθνος.

Ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τα δημοψηφίσματα στις «δημοκρατίες του Ντονμπάς» σημαντικά για την αυτοάμυνα της Ρωσίας.

 

«Μια καταπάτηση στο έδαφος της Ρωσίας είναι έγκλημα, η διάπραξη του οποίου σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνάμεις αυτοάμυνας. Αλλά δεν είναι λιγότερο σημαντικό ότι μετά τις τροποποιήσεις στο Σύνταγμα του κράτους μας, ούτε ένας μελλοντικός ηγέτης της Ρωσίας, ούτε ένας αξιωματούχος δεν θα μπορέσει να ανατρέψει αυτές τις αποφάσεις».

 

Ο Μεντβέντεφ πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα δημοψηφίσματα είναι προκαλούν τόσο φόβο στο Κίεβο και στη Δύση, και γι’ αυτό πρέπει να διεξαχθούν.

Η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην επόμενη συνεδρίαση της ολομέλειας θα εξετάσει το θέμα της εισαγωγής των εννοιών της «επιστράτευσης», του «στρατιωτικού νόμου» και της «καιρός πολέμου» στον ποινικό κώδικα. Όλα λοιπόν δείχνουν πως η Ρωσία προετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο.

Επίσης, εισάγονται ορισμένες τροποποιήσεις, η εκούσια παράδοση, η λεηλασία και η μη εξουσιοδοτημένη εγκατάλειψη μονάδας κατά την περίοδο των εχθροπραξιών θα τιμωρούνται – οι ενέργειες αυτές θα τιμωρούνται με φυλάκιση έως και 15 ετών.

«Αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί είτε το κατώφλι της επικείμενης νίκης μας είτε το κατώφλι ενός πυρηνικού πολέμου. Δεν μπορώ να δω τίποτα τρίτο», Μαργαρίτα Σιμονιάν, επικεφαλής του Russia Today.

Πληροφορίες: Clinker CM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This