Διάγγελμα Πούτιν: Πρελούδιο παγκοσμίου πολέμου

Ο κίνδυνος παγκοσμίου πολέμου είναι μεγαλύτερος από ποτέ

Must Read

Σε λίγα λεπτά ξεκινά το έκτακτο διάγγελμα του Ρώσου προέδρου.

Το περιεχόμενο που είναι δεδομένο και το αποκαλύψαμε νωρίτερα.

Η νομοθεσία – εξπρές που πέρασε στη Δούμα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Η Ρωσία ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο αμέσως μετά τα δημοψηφίσματα στις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας και ειδικά στην Χερσώνα. Οι περιοχές αυτές θα προσαρτηθούν στην Ρωσία αμέσως μετά την διενέργεια του δημοψηφίσματος και θα θεωρούνται ρωσική επικράτεια.

Ο νόμος για την κήρυξη πολέμου, την υποχρεωτική επιστράτευση, τις βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά όσων αρνηθούν να παρουσιαστούν και να πάρουν τα όπλα, δείχνει ότι ο Πούτιν πατάει το κόκκινο κουμπί με σκοπό να θέσει την Δύση προ του διλήμματος.

Εάν οι δυτικές χώρες εξακολουθήσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία σε αυτό που πλέον θα αποκαλείται ως επίθεση στην Ρωσία, λόγω της προσαρτήσεις των εδαφών, τότε πρακτικά θα θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας.

Η λεγόμενη ειδική στρατιωτική επιχείρηση λαμβάνει τέλος και έχουμε εισέλθει στη φάση του ολοκληρωτικού πολέμου. Εκτός από την γενική επιστράτευση, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα δικαιολογήσει στρατιωτικά χτυπήματα τόσο στις υποδομές της Ουκρανίας, αλλά και την πρόθεση της Ρωσίας να χτυπήσει ακόμα και δυτικές χώρες οι οποίες θα ενισχύσουν τον ουκρανικό στρατό με οποιονδήποτε τρόπο, στις επιθέσεις του κατά των Προσαρτημένων περιοχών που πλέον θα θεωρούνται «ρωσική επικράτεια».

Ο κίνδυνος γενικευμένης σύρραξης που μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο είναι πλέον ορατός περισσότερο από ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This