Σαμποτάζ στον Nord Stream – σε κίνδυνο η Ευρώπη!

Γίνεται λόγος για πιθανότητα μεγάλης καταστροφής στην Βαλτική θάλασσα

Must Read

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας του αγωγού Nord stream AG: Τρία σκέλη του συστήματος αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream έχουν υποστεί ζημιά

Δεν είναι ακόμη δυνατό να εκτιμηθεί πότε θα αποκατασταθεί η υποδομή μεταφοράς φυσικού αερίου

Οι προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream έχουν σταματήσει εντελώς.

Η Δανική Υπηρεσία Ενέργειας θέτει τον ενεργειακό τομέα σε πορτοκαλί συναγερμό, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, εν μέσω των πολλαπλών διαρροών αερίου Nord Stream.

Η Δανική Υπηρεσία Ενέργειας λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν μακριά από τις διαρροές αερίου του Nord Stream: “Είναι απειλή για τη ζωή τους”

Η δανική εφημερίδα Berlingske αναφέρει ότι αεροσκάφη F-16 της Δανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισαν ότι η θάλασσα «φούσκωσε» πάνω από τα νοτιοανατολικά του νησιού Bornholm

Ο Καθηγητής Simon Pedersen δηλώνει  “Υπάρχει κίνδυνος τεράστιας έκρηξης στην περιοχή διαρροής

Ενδεικτική είναι και η δήλωση από την Γερμανική κυβέρνηση «Η φαντασία μας δεν αποδίδει πλέον ένα σενάριο που δεν είναι στοχευμένη επίθεση».

Μια τέτοια ύποπτη επίθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί με ειδικές δυνάμεις, για παράδειγμα, δύτες του ναυτικού ή υποβρύχιο, σύμφωνα με την εκτίμηση της γερμανικής κυβέρνησης.

Η Διαρροή συνέβη σε ένα “πολύ περίεργο σημείο”, και κατέληξε ως εκ θαύματος σε διεθνή ύδατα...Κοντά και γύρω από τη Δανία, αλλά όχι εντός των Χωρικών υδάτων της χώρας.

«Υπάρχει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση στο Nord Stream που απαιτεί έρευνα, η κατάσταση επηρεάζει την ενεργειακή ασφάλεια μιας ολόκληρης ηπείρου» δηλώνει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει την πιθανότητα να σημειωθεί εκτροπή στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream-2

«Τώρα είναι αδύνατο να αποκλειστεί οποιαδήποτε επιλογή μέχρι να εμφανιστούν τα συμπεράσματα των ειδικών» τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This