Άφησαν σημείωμα για τον Πούτιν στον τάφο των γονιών του: «Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα!»

«Παραλείπει τα μαθήματα ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο!»

Must Read

Τον τάφο των γονιών του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο νεκροταφείο Σεραφίμσκι στην Αγία Πετρούπολη, επισκέφθηκαν σήμερα Ρώσοι ακτιβιστές, οι οποίοι και άφησαν ένα σημείωμα, ζητώντας τους να τον… μαλώσουν, καθώς, όπως έγραψαν, «συμπεριφέρεται απαράδεκτα»!

Η φωτογραφία με τη δράση τους, η οποία έγινε, φυσικά, viral, αναρτήθηκε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ της Φεμινιστικής Αντιπολεμικής Αντίστασης, μιας οργάνωσης που διοργανώνει καλλιτεχνικές δράσεις και δράσεις διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία, στο κανάλι Telegram. «Μια άγνωστη ομάδα ατόμων απευθύνθηκε στους γονείς ενός αγοριού, ζητώντας τους να λάβουν μέτρα διαπαιδαγώγησης για το γιό τους», αναφέρεται στην ανάρτηση της οργάνωσης στο Telegram.

Η έκκληση προς τους αποβιώσαντες γονείς του Ρώσου προέδρου είναι μια σελίδα από ένα ημερολόγιο μαθητή, με το ακόλουθο κείμενο: «Αξιοσέβαστοι γονείς. Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα! Παραλείπει τα μαθήματα ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα!». Νωρίτερα είχαν γίνει έρευνες στα σπίτια των ακτιβιστών της καλλιτεχνικής αυτής πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτογραφία με τη συγκεκριμένη δράση δημοσιεύθηκε επίσης στο προφίλ που διατηρεί το «Κόμμα των Νεκρών» στο Telegram. Το «Κόμμα των Νεκρών» έχει πραγματοποιήσει αντιπολεμικού περιεχομένου καλλιτεχνικές δράσεις και στο νεκροταφείο Piskariovksoye, το οποίο αποτελεί μνημείο πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σημειώνεται πως οι γονείς του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν και Μαρία Σεμόλοβα – Πούτινα, απεβίωσαν αντίστοιχα το 1999 και 1998, πριν ακόμη ο γιος τους αναλάβει την ηγεσία της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This