Τα «γυρνάνε» τώρα οι Αμερικανοί: Δεν είναι βέβαιοι για δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream

Δηλώνουν ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή, λες και αν είχαν θα το παραδέχονταν

Must Read

Πριν μόλις μια μέρα οι ΗΠΑ δήλωναν «έτοιμες να παράσχουν υποστήριξη» στην Ευρώπη μετά τη διαρροή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream και αφού είχαν αφήσει υπόνοιες περί ρωσικού σαμποτάζ, ενώ την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Παρά τις ανησυχίες των συμμάχων των ΗΠΑ ότι οι ρωγμές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream προκλήθηκαν από σκόπιμες ενέργειες, η Ουάσιγκτον θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να συμπεράνει ότι επρόκειτο για «δολιοφθορά», δήλωσε σήμερα ανώτερος Αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος.

Διαβάστε ακόμη: Οι «προφητικές» δηλώσεις Μπάιντεν – Νούλαντ για καταστροφή του Nord Stream

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη, δήλωσε ο αξιωματούχος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο, ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Πολλοί από τους εταίρους μας, νομίζω, έχουν αποφανθεί ή πιστεύουν πως είναι δολιοφθορά. Εγώ δεν είμαι σε θέση να μπορώ να σας το πω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να αποκλειστεί οποιαδήποτε εμπλοκή των ΗΠΑ στην υπόθεση, ο στρατιωτικός αξιωματούχος ξεκαθάρισε: «Δεν είχαμε καμία απολύτως εμπλοκή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This