Φλόριντα: Ένας 72χρονος ο πρώτος νεκρός από τον τυφώνα «Ίαν»

Έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης

Must Read

Και επίσημα φονικός ο τυφώνας «Ίαν», καθώς επιβεβαιώθηκε σήμερα ο πρώτος θάνατος που οφείλεται στην «επέλασή» του από στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με έναν 72χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης, στην κομητεία Volusia.

Το χαμό του 72χρονου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το τμήμα του σερίφη της Volusia, σημειώνοντας πως ο άτυχος άνδρας βγήκε έξω κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας, για να στραγγίσει την πισίνα του.

https://twitter.com/DeDiaspora_ES/status/1575529164194861056

«Οι αστυνομικοί έσπευσαν σε ένα σπίτι στο Poinciana Lane κοντά στη λίμνη Bethel γύρω στη 1 π.μ., καθώς η σύζυγος του θύματος ανέφερε ότι εξαφανίστηκε, αφού βγήκε έξω. Ενώ τον έψαχναν, βρήκαν τον φακό του και στη συνέχεια εντόπισαν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα κανάλι πίσω από το σπίτι. Οι αστυνομικοί τράβηξαν το θύμα από το νερό και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα, αλλά το θύμα δεν μπόρεσε να επανέλθει. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αρχικής έρευνας, ο άνδρας προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει έναν εύκαμπτο σωλήνα, για να στραγγίσει την πισίνα, ενόσω ο κυκλώνας Ίαν «σφυροκοπούσε» την ευρύτερη περιοχή.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This