Γέφυρα Κριμαίας: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του οδηγού – καμικάζι

Το όνομα του παραπέμπει σε Τάταρο

Must Read

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η φωτογραφία του ατόμου που οδηγούσε το φορτηγό αυτοκτονίας το οποίο εξερράγη στην γέφυρα της Κριμαίας την ώρα που ακριβώς από πάνω του περνούσε αμαξοστοιχία φορτωμένη με εύφλεκτο υλικό.

Πρόκειται για τον 51χρονο Mahir Yusubov. Ασχολήθηκε με τις μεταφορές και ταξίδευε συνεχώς γύρω από το Κρασνοντάρ. Πριν 2 μέρες ήρθε για τελευταία φορά σε επαφή με την οικογένειά του. Το ταξίδι μέχρι τη γέφυρα μπορούσε να καλυφθεί σε μισή ώρα, αλλά για κάποιο λόγο ο Γιουσούμποφ χρειάστηκε 6 ώρες.

Γέφυρα της Κριμαίας: Επίθεση αυτοκτονίας που παραπέμπει σε ισλαμική τρομοκρατία

Σε αυτό το σημαντικό στοιχείο ίσως να κρύβεται όλο το παρασκήνιο για την επιχείρηση που όπως όλα δείχνουν είναι μία επίθεση αυτοκτονίας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα το φορτηγό θα μπορούσε κάλλιστα να παγιδευτεί, ενώ και ο οδηγός φαίνεται να είναι Τατάρος της Κριμαίας, τουλάχιστον αυτό δείχνει το όνομα του.

Ο οδηγός που τίναξε στον αέρα την γέφυρα της Κριμαίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This