Τραγωδία στην Ιρλανδία: Δέκα νεκροί, ανάμεσά τους και ένα μικρό κορίτσι, από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τραγικό δυστύχημα

Must Read

Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων μετά από ισχυρή έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στην Ιρλανδία, καθώς όπως επιβεβαιώθηκε 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι δημοτικού.

Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο Ντόνεγκαλ της Ιρλανδίας, την Παρασκευή σκόρπισε το θάνατο με θύματα τέσσερις άνδρες, τρεις γυναίκες, ένα έφηβο αγόρι, ένα έφηβο κορίτσι και ένα κορίτσι ηλικίας δημοτικού.

https://twitter.com/HoldTheLine1982/status/1578665314320977920

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα τα θύματα είναι κάτοικοι της περιοχής Creeslough όπου η έκρηξη σημειώθηκε στο πρατήριο και το ψιλικατζίδικο Applegreen, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, σε γύρω κτίρια και αυτοκίνητα.

Οι διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν τυχόν επιζώντες, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι δεν αναμένει περαιτέρω θύματα, καθώς δεν έχουν δηλωθεί αγνοούμενοι.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό ως αστυνομική υπηρεσία, ως προς τον τρόπο με τον οποίο το ερευνούμε, αλλά οι πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή δείχνουν τραγικό δυστύχημα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Φωτό: @DubFireBrigade

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This