Αστυνομικός στο Τέξας έριξε 10 σφαίρες κατά 17χρονου που έτρωγε μπέργκερ!

Ο «παλικαράς» απολύθηκε – Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Άλλο ένα δείγμα αστυνομικής ασυδοσίας και κατάχρησης εξουσίας ήρθε στο φως, μετά τη δημοσιοποίηση του  βίντεο που δείχνει ένα αστυνομικό στο Σαν Αντόνιο του Τέξας να σημαδεύει και να πυροβολεί κατά ενός ανυποψίαστου 17χρονου ο οποίος έτρωγε μπέργκερ μέσα στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε κατατρομαγμένος να βάλει μπροστά για να γλιτώσει από τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο αστυνομικός θεώρησε ότι ο 17χρονος ήταν ο ύποπτος που είχε καταδιώξει την προηγούμενη νύχτα και μόλις τον είδε τρομαγμένο να επιχειρεί να βάλει μπρος το αμάξι του, πυροβόλησε δέκα φορές εναντίον του οχήματός του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το παιδί.

Η αστυνομική διεύθυνση του Τέξας μόλις είδε το βίντεο από τη στολή του αστυνομικού, προχώρησε στην απόλυσή του από το σώμα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This