Χτύπημα κατά Ζελένσκι και ουκρανικής κυβέρνησης θέλει ο Μεντβέντεφ

Πώς ερμηνεύεται η δήλωση του και πως θα υλοποιηθεί

Must Read

Η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην ουκρανική επίθεση  κατά της γέφυρας Κρετς της Κριμαίας με την άμεση καταστροφή των τρομοκρατών, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Μόνο που ο ίδιος ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε την επίθεση ως κρατική τρομοκρατία, δήλωσε ευθέως ότι για το χτύπημα στη γέφυρα ευθύνεται η κυβέρνηση του Κιέβου.

«Η απάντηση της Ρωσίας σε αυτό το έγκλημα μπορεί να είναι μόνο η άμεση καταστροφή των τρομοκρατών. Όπως συνηθίζεται στον κόσμο. Αυτό περιμένουν οι πολίτες της Ρωσίας» είπε ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Ναντάνα Φρίντριχσον, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο Telegram .

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και δολιοφθορά που διαπράχθηκε από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου. Δεν υπάρχει αμφιβολία, και δεν υπήρξε. Όλες οι αναφορές και τα συμπεράσματα τείνουν σε αυτό», υποστήριξε  ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το χτύπημα λοιπόν που ζητά ο Μεντβέντεφ, θα στοχεύει την κυβέρνηση της Ουκρανίας και τον ίδιο το Ζελένσκι.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, θεωρείται πλέον βέβαιη η χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από την ρωσική πλευρά και έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, ο στόχος ενδέχεται να είναι διοικητικά κτίρια τα οποία στεγάζουν Ουκρανούς αξιωματούχους της κυβέρνησης Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This